ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θείος πλήρωνε για να παίζει βασικός ο ανιψιός του»

Οι αποκαλύψεις του ΣΠΟΡ FM 95.0 και η απάντηση του Ολυμπιακού

Στο φως της δημοσιότητας έφερε ένα σημαντικό θέμα ο Ανδρέας Βιολάρης, μέσα απ’ την εκπομπή «Pressing» στον ΣΠΟΡ FM 95,0. Το θέμα αφορά τις ακαδημίες στην Κύπρο και τον τρόπο που ορισμένες ομάδες λειτουργούν. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Όπως σημείωσε ο Ανδρέας Βιολάρης γονείς και θείος ενός συγκεκριμένου παιδιού των ακαδημιών του Ολυμπιακού εκμεταλλευόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες της πρώτης ομάδας πρόσφεραν ένα συγκεκριμένο ποσό, με αντάλλαγμα να παίζει το παιδί της στη δική του ηλικιακή κατηγορία.

Η εν λόγω κίνηση έφερε την παραίτηση του προπονητή της συγκεκριμένης ομάδας αλλά και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων γονέων και παιδιών, με αποτέλεσμα οι διοικήσεις των ακαδημιών και πρώτης ομάδας, οι οποίες διαφέρουν μεταξύ τους να έρθουν σε ρήξη και μάλιστα να υπάρξουν παραιτήσεις από τα δύο σώματα.

Ακούστε αναλυτικά στο ηχητικό τα όσα έγιναν και τα μετέφερε ο Ανδρέας Βιολάρης.

Παράλληλα επί του θέματος τοποθετήθηκε με ανάρτηση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Σάββα ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Κρίνω σκόπιμο να πάρω θέση σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ακαδημία του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Εδώ και 8 χρόνια, είχα την ευθύνη της λειτουργίας της ακαδημίας, καταφέρνοντας να μην υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, έλαβα γραπτό μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο από τον κύριο Ανδρέα Χαρτσιώτη στο οποίο μου γνωστοποιούσε ότι δεν έχω κανένα πληρεξούσιο για να είμαι υπεύθυνος της ακαδημίας και βασικά με παράτησε από τη θέση μου.
Το γεγονός αυτό, έφερε και τις παραιτήσεις όλων των προπονητών της ακαδημίας. Αυτά επί του παρόντος προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σίγουρα πληγώνουν και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας, δεν θέλω για την ώρα να πάρω θέση. Παρακολουθώ όμως τα γεγονότα και αν χρειαστεί θα κάνω νέα παρέμβαση».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση