ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει νέο ΔΣ

Στην αυριανή ΓΣ θα λάβει εντολή η νέα διοίκηση, η οποία καλείται να βρει μισό εκ. ευρώ πριν το τέλος της σεζόν

Γυρίζουν σελίδα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Μετά τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων και την αναστάτωση που προκλήθηκε, τόσο στις τάξεις των ακαδημιών των «μαυροπρασίνων», όσο και στην α’ ομάδα, με αποκορύφωμα την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό επιτελείο (δες εδώ), οι εξελίξεις έτρεξαν με γοργούς ρυθμούς και μετά την αυριανή εκλογική γενική συνέλευση αναμένεται να αναλάβει νέα διοίκηση.

Πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων (48 ώρες πριν την ΓΣ) έχει προκύψει μόνος ένας συνδυασμός και εκτός απροόπτου θα πάρει εντολή να αναλάβει τα ηνία και να οδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη μέρα, η οποία είναι πολύ δύσκολη λόγω του οικονομικού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η νέα διοίκηση θα χρειαστεί να βάλει ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

Πρόεδρος στο νέο ΔΣ θα αναλάβει ο Μιχάλης Λουκά και θα έχει στο πλευρό του γνωστούς, αγνούς Ολυμπιακούς κάποιοι εκ των οποίων έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν την ομάδα από διάφορα πόστα. Πρόκετιαι για τους Νίκο Νουρή, Πέτρο Σάββα, Πάρης Φωκαίδης, Κούλλη Παπαγεωργίου, Ανδρέας Ευθυβούλου, Πάμπος Μιχαηλίδης, Γιώργος Παντελή (Παντέλας) και Γιώργος Λουκά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση