ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παναρέτου: «Έχουμε πλάνο τριετίας - Εμείς ρωτήσαμε την ΚΟΠ...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες με 4-1 την Καρμιώτισσα και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πλαίσιο αυτό στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Ανδρέας Παναρέτου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Στόχος ήταν η πρόκριση, το πιστεύαμε και το πετύχαμε».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Βγαίνει προς τα έξω η καλή δουλειά, φαίνεται τόσο στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Δεν είμαστε ομάδα β’ κατηγορίας. Δημιουργήσαμε μια ομάδα με παρόν αλλά και μέλλον, με την χθεσινή εμφάνιση να ‘φωνάζει’ ότι δεν είναι ομάδα β’ κατηγορίας».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Είναι μια ομάδα εντελώς καινούργια, όλοι οι ποδοσφαιριστές σχεδόν είναι νέοι και αυτό κάνει ακόμη πιο σπουδαίο το έργο μας. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε έτσι ώστε να επιτύχουμε αυτά που θέλουμε».

Για το αν μπορεί να στηριχτεί στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια: «Αυτός είναι ο στόχος φτιάχνουμε ένα κορμό για να στηριχτούμε πάνω του και όταν ανεβούμε κατηγορία, Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν και σε πιο ψηλό επίπεδο. Μιλούν και τα βιογραφικά από μόνα τους».

Για το πρωτάθλημα: «Βρισκόμαστε στην κορυφή με την  Ένωση, υπάρχουν και οι απώλειες. Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, όλοι δουλέυουν και έχουμε όραμα όμως και πάντοτε μαζί με τον κόσμο θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ονειρευόμαστε».

Αν υπάρχουν οικονομικοί πόροι: «Έχει γίνει μια προσπάθεια αρκετά μελετημένη και θεωρώ ότι μπορούμε βήμα βήμα να βγει το πλάνο τριετίας, χτίζοντας πάνω στο πλάνο».

Γιατί δεν ήταν τηλεοπτικός ο αγώνας: «Ήταν θέμα της ΚΟΠ και της Cyta, δεν ξέρουμε γιατί, θα ήταν καλό να είχαμε. Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι δεν θα είναι τηλεοπτικό και συνεχίσαμε κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση