ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φωκαΐδης: «Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου τραυματίστηκε ένας ποδοσφαιριστής»

Οι δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του Ολυμπιακού

Στην εκπομπή «Πίσω από την Βιτρίνα»  στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της αγωνιστικής κατάστασης του αντίπαλου. Έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ, θέλαμε να κερδίσουμε χθες. Αντικειμενικά είχαμε την περισσότερη κατοχή και τελικές ευκαιρίες αλλα σεβόμαστε τον αντίπαλο και δικαίως θεωρείται από τις πρώτες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Θέλουμε την ίδια ένταση και πάθος στα επόμενα παιχνίδια».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού: «Μιλάμε για τον Θωμά Ιωάννου. Διεθνής ποδοσφαιριστής και έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου μάλλον έχει «κόψει» χιαστό. Να θυμίσω πως είχαμε χάσει και τον Φίλιππος Ευτυχίδη στο ίδιο γήπεδο τέτοια εποχή πέρσι που υπέστη ρήξη χιαστού. Ένα χρόνο από την καριέρα του, του στέρησε ο αγωνιστικός χώρος. Το χθεσινό συμβάν πρέπει να προβληματίσει για τις υποδομές και τα στάδια. Αγωνιζόμαστε στο Μακάρειο που δεν πληροί αυτά που περιμένει ένα ιστορικό σωματείο. Είναι ένα μήνυμα στους ιθύνοντες και όχι μόνο από το κράτος, όχι μόνο για το Μακάρειο αλλα και τις υποδομές. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις. Πλην του ΓΣΠ στην Λευκωσία δεν υπάρχει άλλο γήπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής μάλλον έχει «κόψει» χιαστό χθες. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση