ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Με αποκαλυπτικό φόρεμα ποζάρει η Serena Williams (Pics)

Η διάσημη τενίστρια μιλά για bullying και φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς

Είναι ατρόμητη, δυναμική, ειλικρινής... ό,τι και να πεις για την Serena Williams είσαι μέσα. Είναι επίσης μια γυναίκα με μυώδες σώμα και αυτό την έβαλε στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων πολλές φορές.

''Όταν ήμουν έφηβη, ένα ολόκληρο στάδιο με γιουχάιζε (επέλεξα να ευχαριστήσω ακόμα κι αυτούς που δεν ήθελαν να με δουν να κερδίζω). Με αποκάλεσαν τα πάντα, με ντρόπιασαν για τον σωματότυπο μου, με πλήρωναν λιγότερα λόγω του φύλου μου, μου έβαλαν πέναλτι γιατί εξέφρασα την άποψή μου πολύ δυνατά. Με εξαπάτησαν σε αγώνα σε σημείο που ένας συγκεκριμένος κανόνας δημιουγήθηκε έτσι ώστε να μην συμβεί ξανά. Αυτά είναι μόνο όσα συνέβησαν δημόσια. Σε συντομία, δεν ήταν ποτέ εύκολο. Και μετά σκέφτομαι το επόμενο κορίτσι που θα έρθει και θα μοιάζει με εμένα και ελπίζω πως ίσως... λέω ίσως, η φωνή μου την βοηθήσει'', λέει εκτός των άλλων στη συνέντευξή της. 

Τώρα, η επιτυχημένη τενίστρια ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και χωρίς καθόλου ρετούς στο εξώφυλλο του Αμερικανικού Harper's Bazaar. Μάλιστα, σε ένα από τις επιλογές εξωφύλλων, την βλέπουμε πλάτη με το χρυσό φόρεμα στο πλάι να αποκαλύπτει τα οπίσθια της. Και φυσικά καμία φωτογραφία από την φωτογράφιση της δεν δέχτηκε τεχνική επεξεργασία.

Πάντως, οι πρώτες αντιδράσεις για το εξώφυλλο ήταν ενθαρρυντικές, έως και εξαιρετικές. Εμείς το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: must.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X