ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαργαρίτα & Ιωάννα: Ποιες είναι οι κούκλες αδερφές της Φουρέιρα;

Όσα ξέρουμε για τις όμορφες αδερφές της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «Poli_Ploki» και στην λαμπερή εκδήλωση, πέραν από το σύντροφό της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες της αδερφές, Ιωάννα και Μαργαρίτα.

Με τις φωτογραφίες των δύο εντυπωσιακών αδερφών της τραγουδίστριας να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται ποιες τελικά είναι και με τι ασχολούνται. Ας δούμε όσα είναι γνωστά για την κάθε μια.

Κάνουμε αρχή με την μεγαλύτερη αδερφή της τραγουδίστριας, την Μαργαρίτα Φουρέρα.  Η Μαργαρίτα, η οποία μοιάζει αρκετά στην Ελένη Φουρέιρα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας γυναικείων ρούχων GMG fashion στο Παλαιό Φάληρο ενώ ασχολείται και με την εστίαση. Η όμορφη μελαχρινή, που επίσης ασχολείται με το σχέδιο μόδας, είναι παντρεμένη και μητέρα. 

 Εξίσου γοητευτική είναι και η άλλη αδερφή της Ελένης Φουρέιρα και επίσης μανούλα, Ιωάννα Φουρερά. Για την Ιωάννα δεν ξέρουμε και τόσα πολλά, καθώς η ίδια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνο όμως που εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι πως η ομοιότητα με την διάσημη αδερφή της είναι απόλυτα εμφανής!

Να σημειώσουμε πως άκρως γοητευτικός είναι και ο αδερφός της Ελένης Φουρέιρα, Γιώργος. Μιλώντας για την οικογένειά της στο παρελθόν, η Ελένη δήλωσε: «Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και τον μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Τον θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA