ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντιγόνη Νεοφύτου: Πώς το τηλεφώνημα του Αντρέα Γεωργίου της άλλαξε τα πλάνα;

Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν, έπαθε ένα σοκ, επειδή ήμουν πολύ μικρή

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Αντιγόνη Νεοφύτου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», το πώς προέκυψε, αλλά και τη συνεργασία της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

«Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε "έχουμε έναν ρόλο για σένα"», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως, συνέχισε:  «Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για τη "Γη της Ελιάς". Ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου και από τότε γίναμε "αυτοκόλλητες". Η πιο δύσκολη στιγμή στη "Γη της Ελιάς" ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού».

Αναφερόμενη για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, τον Τάσο Ιορδανίδη, είπε: «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν, έπαθε ένα σοκ, επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι "να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικία σας"».

Τέλος, αναφερόμενη στις εξελίξεις της σειράς του MEGA, είπε: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA