ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στιγμιότυπα από το πριβέ πάρτι εταιρείας στην Κύπρο με την Άννα Βίσση

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες

Δέσποινα Άσπρου

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Άννα Βίσση, με το γεγονός να έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα. Και ενώ αρχικά δεν έγινε γνωστός ο λόγος που έφτασε στο νησί μας, όπως τελικά γνωστοποιήθηκε, αφορμή ήταν η εμφάνισή της στο πάρτι που έκανε η Τράπεζα Κύπρου για τα 125 της χρόνια.

Το πριβέ πάρτι, στο οποίο έδωσαν "το παρών" τους οι υπαλλήλοι της Τράπεζας Κύπρου πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα, στο Μόντε Καπούτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Βίσση κατάφερε να απογειώσει το κέφι και να κάνει τους προσκεκλημένους να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους. Να σημειώσουμε πως ο χώρος ήταν διακοσμημένος κατάλληλα, με εκατοντάδες -αν όχι περισσότερα- μπαλόνια να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Όπως είδαμε σε στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, για την περίσταση η Άννα Βίσση επέλεξε να φορέσει ένα sparkle outfit το οποίο της ταίριαζε απίστευτα. Για την ιδιαίτερη περίσταση το μακιγιάζ της ανέλαβε ο καταξιωμένος makeup artist, Mike Ορφανίδης, ο οποίος μάλιστα μέσα από τα στόρι του μάς μετέφερε τα vibes από την on stage εμφάνιση της Κύπριας τραγουδίστριας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την εμφάνισή της:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA