ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέξι πρώην παίχτρια του Big Brother κάνει τις βόλτες της στην Λευκωσία

Το παράπονο της Χριστίνας Ορφανίδου, η οποία αποκάλυψε πως μετακόμισε στο νησί μας λίγο μετά τη διαρροή του revenge porn της

Εδώ και αρκετό καιρό η σέξι πρώην παίχτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, μετακόμισε στο νησί μας, με την ίδια σε τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό να αποκαλύπτει: «στην αρχή, όταν κυκλοφόρησε χωρίς την θέλησή μου το revenge porn, αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού».

Η ίδια, αν και το τελευταίο διάστημα, δεν δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη προσωπική της ζωή, έκανε την εξαίρεση και μέσα από τα στόρι της μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Λευκωσίας και να φαίνεται ιδιαίτερα λαμπερή και ανανεωμένη.

Στην συνέχεια, η ίδια μέσω επίσης ενός στόρι, μοιράστηκε και το παράπονό της. Συγκεκριμένα και όπως είπε, παρά το ότι ψάχνει σπρέι μαλλιών για τη ρίζα... δεν μπορεί να βρει.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση