ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρώ Ροτσίδου: Ποζάρει με ροζ και ανακοινώνει τα ευχάριστα

Όσα έγραψε η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου

Μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου η Αργυρώ Ροτσίδου και σε αυτή την είδαμε να ποζάρει χαμογελαστή με ένα ιδιαίτερα κομψό σύνολο.

Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως πιο κάτω, η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου φωτογραφίθηκε φορώντας ένα tweed jacket στις αποχρώσεις του ροζ μαζί με μια πλισέ φούστα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά κολιέ. Το εν λόγω outfit της ταιριάζει απόλυτα και κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει την επόμενή μας στυλιστική έμπνευση.

Στη λεζάντα του ποστ της ανακοίνωσε και ένα ευχάριστο γεγονός. Μετά από μια βδομάδα ταλαιπωρίας, η ίδια με τη βοήθεια του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών / Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου κατόρθωσε να ανακτήσει τον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος είχε χακαριστεί.

"Aγαπητοί μου φίλες και φίλοι, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε να επαναφέρουμε τον λογαριασμό μου στο Instagram, ο οποίος είχε παραβιαστεί από κυβερνοεπίθεση.Θα χαρώ πολύ να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας από τον λογαριασμό αυτό, ο νέος λογαριασμός που είχα ανοίξει θα τερματιστεί. Ευχαριστώ το Γραφείο Επιτρόπου Επικοινωνιών / Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου - Cybersafety για την βοήθεια τους, καθώς και τους φίλους που με βοήθησαν. Αίσιο τέλος! Συνεχίζουμε", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση