ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν την κόρη τους

Όσα δήλωσε ο καλλιτέχνης

Η περασμένη χρονιά ήταν σίγουρα αξιοσημείωτη για τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κόζαρη αφού οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και καλωσόρισαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Και μπορεί ο καλλιτέχνης να αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική του ζωή, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου με τίτλο "Μεγαλώνω" αποκάλυψε πως η βάφτιση της κόρης τους έχει γίνει ήδη.

"Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50, αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα, γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο. Εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα" είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ακολούθως και μετά από σχετική ερώτηση, αποκάλυψε: "Τη βάφτιση την κάναμε κιόλας".

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, ενώ η κόρη τους ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση