ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κι όμως η παραίτηση Meghan - Harry ήταν ολοφάνερη εδώ και καιρό

Μήπως η Βασίλισσα Ελισάβετ ήξερε;

Όλος ο Τύπος στη Βρετανία και όχι μόνο, ασχολείται με το παρασκήνιο της ανακοίνωσης των πρίγκιπα Harry και Μeghan Markle για την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το βράδυ της Τετάρτης το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να απαρνηθεί τη βασιλική του καριέρα, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπουν το παλάτι του Buckingham και τα καθήκοντα τους. Η απόφαση τους αυτή, λέγεται ότι πάρθηκε χωρίς την γνώση της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα Καρόλου ή του Πρίγκιπα William, που ενημερώθηκαν από έκτακτες ειδήσεις. Με βάση όσα λένε τα tabloids η Βασίλισσα Ελισάβετ αισθάνθηκε ότι αυτή η ανακοίνωση ήταν μια «πισώπλατη μαχαιριά» σε όλη την βασιλική οικογένεια αλλά και τον βασιλικό θεσμό. Το BBC, μεταδίδει το απογοητευτικό κλίμα μέσα από το Παλάτι ενώ τα μέλη της βασιλικής οικογένειας λέγεται ότι απογοητεύθηκαν με την απόφαση τους.

Το παλάτι του Buckingham σε πρώτη ανακοίνωση δήλωσε: «Οι συζητήσεις με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία τους να υιοθετήσουν μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά πρόκειται για περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να λυθούν». Η ανακοίνωση τους αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες εξελίξεις μετά από την παρέμβαση της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η οργή και η απογοήτευση του παλατιού και των μελών της έρχονται σε αντίθεση όμως με την εικόνα που παρουσίασε η Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος της το 2019.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X