ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Δεν το πίστεψα...είχα πάθει ένα σοκ»

Η Στέλλα Μιζεράκη μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θανατηφόρο τροχαίο του πρώην συντρόφου της, Πάνου Ζάρλα.

Η Στέλλα είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου και δηλώνει πως μόλις άκουσε την είδηση δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά μετά από τραγικό συμβάν.

Στέλλα Μιζεράκη: «Εύχομαι να μη νιώσει κανένας αυτό το συναίσθημα»

Η Στέλλα Μιζεράκη είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ. Δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοιο αιφνίδιο περιστατικό χωρίς να το περιμένω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω.

Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κανένας να μην νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα, την απώλεια ενός δικό του κοντινού του ανθρώπου. Είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και εμείς και οι οικογένειες μας. Για αυτό στεναχωρήθηκαν και οι δικοί μου και προφανώς και οι δικοί του άνθρωποι και για αυτό ήρθαν στην Μυτιλήνη στην κηδεία όλη μου η οικογένεια. Οτιδήποτε και να κάνεις μπροστά σε αυτό το γεγονός είναι λίγο και είμαστε αδύναμοι μπροστά σε τέτοια γεγονότα, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό και δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο…».

«Με τον Πάνο είχαμε πολύ καλές σχέσεις, παρ' όλο που είχαμε χωρίσει»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μοιραίο βράδυ, όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα, λέγοντας: «Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη…»!

Πήγη: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X