ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Μediablog: Περιπέτειες Κυπρίων σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης

Μια εκπομπή ακόμα

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μια εκπομπή ακόμα είναι τελικά το «Ένα τραγούδι ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο πολυδιαφημίστηκε ως κάτι διαφορετικό. Η εκπομπή που προβάλλεται από το OPEN στην Ελλάδα και το OMEGA στην Κύπρο δεν κατάφερε να φέρει πολλά σε τηλεθέαση. Λίγα μόνο μονοψήφια ποσοστά. Δεν λέω τα τραγούδια καλά, οι ερμηνευτές πολύ καλοί, όπως και οι ερμηνείες τους. Δεν ακούσαμε όμως ούτε είδαμε το «κάτι διαφορετικό».

Αντιθέτως σε κάποιες στιγμές σημείωσα να βγαίνει και ένας κομπασμός από τις εξομολογήσεις.

Υπήρχαν βέβαια και αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές, ακόμα και από τις εξομολογήσεις που έκανε ο ίδιος ο Θεοφάνους και οι καλεσμένοι του. Ιδιαίτερα στην πρεμιέρα με τη συμμετοχή της πρώην συζύγου του Ευριδίκης ακούσαμε και μια αποκάλυψη από τον ίδιο τον συνθέτη: «Είχαμε πρόβα τζενεράλε εγώ, ο Πασχάλης και η Ευρυδίκη και ενώ τραγουδάμε ξαφνικά βλέπω ότι έσπασαν τα νερά της Ευρυδίκης, η οποία ήταν έγκυος. Τρέχαμε πανικόβλητοι να ξεγεννήσουμε τον γιο μας».

Για να δούμε πως θα πάει η εκπομπή στη συνέχεια. Γιατί με τόσο χαμηλά ποσοστά μάλλον θα δυσκολευτεί.

Η κόκκινη γραμμή της Άννας μας

Έχασε η Άννα, η Κύπρια υποψήφια νύμφη του Bachelor, αφού ο Αλέξη Παππάς επέλεξε τελικά την Αθηνά NY…

Η αντίδραση της Κύπριας ήταν όντως αντάξια του επιπέδου του ριάλιτι του ρεζιλέματος. Η Άννα καταρρακωμένη από την απόρριψη του Αλέξη ξέσπασε on camera και έκραξε κανονικά τον άνδρα που παρ ολίγον να κέρδιζε ως έπαθλο στο ριάλιτι. Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Μετά από το ραντεβού μας που μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν θα ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Κάνεις λάθος μου είπαν, μα δεν άκουσα φως μου κανέναν. Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ».

Αχ Άννα μου. Έτσι είναι οι τηλεοπτικοί έρωτες, ιδιαίτερα στα ριάλιτι. Ευτυχώς που η Άννα συνήλθε γρήγορα και θα μπορέσει το κορίτσι να κάνει γιορτές χωρίς να πέσει σε κατάθλιψη. Όπως έγραψε στο Instagram, χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του Αλέξη που την πρόδωσε: «Τραβάω λοιπόν σ’όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή..

Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι’ εγώ βαδίζω μόνη..

Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος,

Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτή την στιγμή…

Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω.. Ένα όμως είναι το σίγουρο,

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει!

Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!».

Όχι που θα κάτσει να σκάσει η Άννα μας. Άντε με το καλό να βάλει πλώρη για το επόμενο ριάλιτι.

Αυλαία από το Voice

Χασούρα είχαμε όμως και στο «Τhe Voice», αφού ο Κύπριος Ανδρέας Μηλιώτης έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Νικήτρια του μουσικού τηλεπαιχνιδιού αναδείχθηκε η 16χρονη Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Το τάλεντ σόου έριξε αυλαία χθες και παρά την φιλότιμη προσπάθειά του Κύπριου, η πολύ καλή Άννα κατάφερε, παρά το νεαρό της ηλικίας της να κερδίσει την πρωτιά.

Σημασία όμως έχει το ταξίδι όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να το ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες και τώρα που τελείωσε το σόου να γυρίσουν κανονικά στην κανονική τους ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X