ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούβλα του Δεκαπενταύγουστου σε 15+1 χώρους

Οι εκδρομές και οι εξορμήσεις τις Κυριακές ή τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου είθισται να συνδυάζονται με στάση σε κάποια ταβέρνα για φαγητό

Wiz Guide

Οι εκδρομές και οι εξορμήσεις τις Κυριακές ή τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου είθισται να συνδυάζονται με στάση σε κάποια ταβέρνα για φαγητό. Εάν είστε λάτρεις της χοιρινής ή της αρνίσιας σούβλας, το wiz σας παρουσιάζει όμορφες ταβέρνες σε χωριά, όπου μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας, απολαμβάνοντας ποιοτικό φαγητό και καλή εξυπηρέτηση.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Περνιά


Γρηγόρη Αυξεντίου 85, Ασκάς, Λευκωσία
ΤΗΛ.99414016
Ένα φιλόξενο οικογενειακό εστιατόριο στο χωριό Ασκάς όπου μπορείτε να απολαύσετε μαγειρευτά παραδοσιακά φαγητά και σούβλα με θέα το όμορφο φυσικό περιβάλλον του χωριού. Ο χώρος μεγάλος με απλή διακόσμηση και παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Μικρό πάρκο μπροστά από το εστιατόριο και δωμάτια ενοικιάσεως.
26 991088

Τα Φανάρια της Μαρουλλούς


Λεωφόρος Κύκκου Νικηφόρου, Αγία Κορώνη, Παλαιχώρι, Λευκωσία
ΤΗΛ.22642349

Μια από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες στα περίχωρα της Λευκωσίας. Η ταβέρνα "Tα φανάρια της Μαρουλλούς" εδώ και 46 χρόνια παραμένει σταθερή στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων. Εδώ θα απολαύσεις πλούσιους κυπριακούς μεζέδες, νόστιμο οφτό κλέφτικο, τταβά, σούβλα και κουνέλι. Η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη, το περιβάλλον λιτό και η ποιότητα αδιαπραγμάτευτη.

Δείτε όλες τις προτάσεις του wiz-guide ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση