ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύσκολα θα παραμείνει ο Τάμαρι

Με βάσει τις ενδείξεις ο Ιορδανός δεν υπογράφει και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αποζημιωθεί

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@24sports.com.cy

Αν σήμερα υπήρχαν στοιχήματα για την παραμονή ή όχι του Τάμαρι το πιθανότερο σενάριο η τιμή της αποχώρησης του από τον ΑΠΟΕΛ να ήταν μικρή. Δηλαδή είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παρά να συνεχίσει και τη νέα χρονιά.

Βάσει των όσων γνωρίζουμε πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για τις αποδόσεις των στοιχημάτων, όπου προσμετράνε πέραν από την απόδοση, την έδρα και τη βαθμολογική θέση των αντίπαλων και άλλα στοιχεία, όπως τραυματισμοί, παράδοση, αντιπαλότητα και γενικώς περιρέουσα ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα, έτσι, και στην περίπτωση του Ιορδανού όλες οι ενδείξεις φανερώνουν αποχώρηση του από τον Αρχάγγελο.

Αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα που θέλει να βάλει στο ταμείο της η ομάδα της Λευκωσίας. Θα είναι τεράστιο πλήγμα εάν ο ποδοσφαιριστής δεν υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου φύγει ελεύθερος.

Παρήλθαν ήδη αρκετά 24ωρα από την υπόσχεση που δόθηκε από την πλευρά του παίκτη για αποδοχή της πρότασης του ΑΠΟΕΛ και αυτό δεικνύει πως μάλλον δεν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική ή τουλάχιστον του είναι η λιγότερο αρεστή. Βάσει των ενδείξεων που υπάρχουν και την πίεση που φαίνεται να ασκείται στον παίκτη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, φέρνει σε εγρήγορση τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Πλέον είναι υποχρεωμένη υπό τις περιστάσεις να κερδίσει όσο το δυνατό περισσότερα. Αυξάνει την πιθανότητα να εμφανιστεί δεκτική σε προτάσεις για παραχώρηση του παίκτη. Εφόσον δεν αλλάξουν τα στοιχεία ή έστω οι ενδείξεις που έχουμε σήμερα ενώπιον μας, τότε ο Τάμαρι δε θα είναι στο δυναμικό του συλλόγου τη νέα χρονιά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση

X