ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Η έγνοια για Λόρια και η άγνοια για Ουζόχο

Ξεκάθαρο ήταν και είναι το πλάνο του Κετσπάγια για τη θέση του τερματοφύλακα

Κυριάκος Τοφή

Ένας εκ των πέντε ποδοσφαιριστών με τους οποίους ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συμφωνήσει τουλάχιστον προφορικά θα πρέπει να θεωρείται ο Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύσεις στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε και στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του τεχνικού όταν συνυπήρξαν στην εθνική χώρα και σαφέστατα ο προπονητής της Ανόρθωσης πάει σε μιαν επιλογή χαμηλού ρίσκου.

Ο Γκιόργκι Λόρια έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τη γερμανική Magdeburg στις 19 Μαϊου, με τον υποβιβασμό να τον ελευθερώνει από τις υποχρεώσεις του στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Απέναντι στην Κολωνία, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε για 86 λεπτά καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε, με την εξέλιξη αυτή να φέρνει μιαν μικρή, έστω, αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη κίνηση και το στίγμα της ενίσχυσης

Στα 33 του χρόνια και έχοντας περάσει από ελληνικό, ρωσικό και γερμανικό πρωτάθλημα, ο Γκιόργκι Λόρια καλείται να παρέχει σταθερότητα σε μιαν θέση στην οποίαν φέτος υπήρξε μεγάλη αστάθεια. Όσον αφορά τον Φράνσις Ουζόχο και το μέλλον του, το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει με την ολοκλήρωση της σεζόν με την Ανόρθωση να μην έχει πρόθεση να κινηθεί γι’ ανανέωση του δανεισμού του.

Το κατά πόσον ο Νιγηριανός θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί, είναι κάτι το οποίο δεν απασχολεί τον Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος συνειδητά επέλεξε μιαν γνώριμη λύση για τον ίδιο και η οποία βεβαίως αποτελεί προσωπικό στοίχημα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X