ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φάκελος «Παπ»: Κόσμος και διοίκηση κτηματικής βάζουν τέλος στην κρίση

Μαζεύτηκε ήδη ένα μεγάλο ποσό

Η εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της Ανόρθωσης, με τον κόσμο και τη διοίκηση της κτηματικής να αναλαμβάνουν δράση ώστε να εξευρεθούν τα χρήματα που χρειάζεται για να μην κινδυνέψει να χαθεί το γήπεδο. 

Η κινητοποίηση από πλευράς κόσμου είναι έντονη καθώς το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της ομάδα έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα στην οποία ο καθένας μπορεί να προχωρήσει στην εισφορά του. Το ποσό που μαζεύτηκε στις πρώτες 48 ώρες προσεγγίζει τις 100 χιλιάδες. 

Ταυτόχρονα οι πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται ενέργειες για να μαζευτούν χρήματα και από το διοικητικό συμβούλιο της κτηματικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πιο συγκεκριμένα το ΔΣ της κτηματικής ξεκίνησε σειρά επαφών με επιχειρηματίες και επιφανείς Ανορθωσιάτες ώστε να μαζέψουν ένα σημαντικό ποσό και μαζί με τα λεφτά που θα συμπληρωθούν από την προσπάθεια των «Μαχητών» θα πάνε όλα στην εξόφληση του γηπέδου. Ήδη μάλιστα έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό το οποίο φέρνει μεγάλη αισιοδοξία στην όλη προσπάθεια. 

Πέραν του πιο πάνω αξίζει να αναφερθεί πως υπήρχε διακανονισμός που είχε πετύχει η διοίκηση του Ευγένιου Χαμπουλλά για το δάνειο της κτηματικής. Θυμίζουμε ότι το δάνειο ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τη διοίκηση Χαμπουλλά να πετυχαίνει διακανονισμό για να πληρωθεί το δάνειο στο 1 εκατομμύριο και 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ ήδη έχει πληρωθεί και μία δόση των 50 χιλιάδων ευρώ. 

Επομένως το ποσό που πρέπει να μαζευτεί τη δεδομένη στιγμή είναι στο ένα εκατομμύριο και 50 χιλιάδες ευρώ. Η προσπάθεια που γίνεται από τους «Μαχητές» φέρνει αποτελέσματα και αν και εφόσον το ΔΣ της κτηματικής καταφέρει να μαζέψει ένα μεγάλο ποσό τότε το δάνειο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται να εξοφληθεί άμεσα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση