ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Έσπασε το φράγμα των 100 χιλιάδων ευρώ

Η προσπάθεια των Μαχητών για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο της Ανόρθωσης στην ιδέα που υλοποίησε το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της ομάδας του για να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στο δάνειο της κτηματικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι «Μαχητές» ανακοίνωσαν την περασμένη Δευτέρα (22/04) γύρω στις 19:00 το πλάνο τους για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μέσα σε δύο μέρες μαζεύτηκαν πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τα λεφτά που μαζεύτηκαν μέχρι τις 17:00 σήμερα είναι 103 χιλιάδες και 950 ευρώ, από 825 δωρεές, ενώ θυμίζουμε πως στόχος είναι να μαζευτούν ένα εκατομμύριο ευρώ.  Αξίζει να αναφερθεί ότι τις πρώτες δέκα χιλιάδες τις έβαλαν οι οργανωμένοι. 

Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) γίνονται ενέργειες για να μαζευτούν χρήματα και από το διοικητικό συμβούλιο της κτηματικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πιο συγκεκριμένα το ΔΣ της κτηματικής ξεκίνησε σειρά επαφών με επιχειρηματίες και επιφανείς Ανορθωσιάτες ώστε να μαζέψουν ένα σημαντικό ποσό και μαζί με τα λεφτά που θα συμπληρωθούν από την προσπάθεια των «Μαχητών» θα πάνε όλα στην εξόφληση του γηπέδου. Ήδη μάλιστα έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό το οποίο φέρνει μεγάλη αισιοδοξία στην όλη προσπάθεια. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση