ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο - Πάνω από 20 χιλιάδες για το «Παπ»

Μέσα σε τρεις ώρες

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μεγάλη κινητοποίηση από τον κόσμο της Ανόρθωσης στην ιδέα που υλοποίησε το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της ομάδας του για να μαζέψουν χρήματα για να πάνε στο δάνειο της κτηματικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι «Μαχητές» ανακοίνωσαν γύρω στις 19:00 το πλάνο τους για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μέσα σε τρεις ώρες μαζεύτηκαν πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τα λεφτά που μαζεύτηκαν μέχρι τις 22:00 το βράδυ είναι 20 χιλιάδες και 40 ευρώ, από 113 δωρεές, ενώ θυμίζουμε πως στόχος είναι να μαζευτούν ένα εκατομμύριο ευρώ.  Αξίζει να αναφερθεί ότι τις πρώτες δέκα χιλιάδες τις έβαλαν οι οργανωμένοι. 

Η ανησυχία του κόσμου για το γήπεδο που μεγάλωσε όλες τις σύγχρονες γενιές είναι ξεκάθαρη και όλοι πρέπει να βάλουν το λιθαράκι τους για να μην χαθεί. 

Πέραν από την εισφορά του απλού κόσμου μέσω της ιστοσελίδας (Home - ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (antonispapadopoulos.com) ) που δημιουργήθηκε, θα γίνουν και άλλες ενέργειες από τους Μαχητές για να μαζευτούν λεφτά. 

Πιο συγκεκριμένα ομάδες ατόμων ανά επαρχία θα επισκεφθούν διάφορες επιχειρήσεις για να συνεισφέρουν και αυτές με τον τρόπο τους και άτομα του οργανωμένου συνόλου θα επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά είτε διά προσώπου με άτομα που διετέλεσαν σε Δ.Σ. του Σωματείου τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και με άλλους Ανορθωσιάτες με οικονομική δυνατότητα που εξέφρασαν την πρόθεση να βοηθήσουν.

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση