ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Αγκάθια» οι Γκερέρο και Περέα!

Αρκετά δύσκολες περιπτώσεις...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Δύο αρκετά δύσκολες περιπτώσεις για την Ανόρθωση ώστε να αποχωρήσουν είναι οι Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο και Αλμπέρτο Περέα.

Αναφορικά με τον Ισπανό επιθετικό, έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του με την απόφαση του να στείλει τερματισμό συμβολαίου και να πάρει το αεροπλάνο φεύγοντας για Ισπανία, όπως σας αποκάλυψε πρώτα το 24sports. Η Ανόρθωση έκανε αρκετές προσπάθειες προηγουμένως για να τα βρει μαζί του, ενώ ακόμη μέχρι και τώρα γίνονται επαφές για να βρεθεί μια λύση, με την περίπτωση να χαρακτηρίζεται αρκετά δύσκολη. Πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο Γκερέρο αν δεν πάρει αυτό που θέλει, το οποίο αναφέρει και λεφτά από το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε, τότε θα πάρει την υπόθεση στη FIFA, κάνοντας προσφυγή.

Από εκεί και πέρα σχετικά με τον Αλμπέρτο Περέα και αυτός παρουσιάζεται ως «αγκάθι», καθώς θέλει να πάρει άμεσα τα δεδουλευμένα του, ούτως ώστε να μην φτάσει στα άκρα και να διεκδικήσει ολόκληρο το συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2025.

Ο Ισπανός άσος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που είχαν αποστείλει επιστολή, με την προειδοποιούσε για προσφυγή στη FIFA για την καταβολή των δεδουλευμένων του. Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης θα προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Ισπανό έτσι ώστε να κλείσει κι αυτό το κεφάλαιο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση