ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Δημιουργεί ανάγκη αλλά παρέχει κονδύλι

Διάφορες αναγνώσεις έχει η φυγή του Ζοάο Βίκτορ

Κυριάκος Τοφή

Ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής με πρωταγωνιστικό ρόλο στο κυανόλευκο ρόστερ με συνεχεία υπηρεσία από το 2015, αποτελεί παρελθόν καθώς ο Ζοάο Βίκτορ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με ομάδες της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Το γεγονός ότι ο πρώην, πλέον, αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» χάρισε πολύ μεγάλο μέρος των δεδουλευμένων του προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο το οποίο διατηρούσε μέχρι το 2021, φανερώνει και την επιθυμία του να αναζητήσει νέα πρόκληση στην καριέρα του, επομένως από αυτήν τη σκοπιά, έφυγε ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν είχε το απαραίτητο κίνητρο.

Εμβαθύνοντας στο οικονομικό κομμάτι, η εξοικονόμηση η οποία προκύπτει από το υπόλοιπο του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου αλλά και τα χρήματα τα οποία θα λάμβανε για την περσινή σεζόν, ανέρχεται, χωρίς ίχνος υπερβολής, σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το κατά πόσο ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορούσε να διαδραματίσει το ρόλο του ανασταλτικού χαφ όπως τον οραματίζεται ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν θα γίνει ποτέ γνωστό με βεβαιότητα ωστόσο με συμβόλαιο 200 χιλιάδων ευρώ, σαφώς και ο Γεωργιανός προπονητής μπορεί να βρει τουλάχιστον ισάξιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Οκριασβίλι, ο Ράγιος και η θέση του επιτελικού μέσου

Από τη στιγμή που διατηρούσε συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, ο Ζοαό Βίκτορ ήταν μια... σταθερά στο κυανόλευκο ρόστερ και έτσι η ανατροπή δημιουργεί την ανάγκη αναπλήρωσης της θέσης του βασικού «εξαριού». Προεργασία από πλευράς του 51χρονου τεχνικού έχει ήδη γίνει καθώς ο Βραζιλιάνος έψαχνε για τουλάχιστον ένα δεκαήμερο τη φόρμουλα άμεσης αποχώρησης προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, όπως και έγινε.

Ενδεχομένως η εξέλιξη αυτή να δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη για προσέγγιση περιπτώσεων όπως ο Κωστάκης Αρτυματάς, αλλά με σαφώς καλύτερες οικονομικές συνθήκες λόγω των χρημάτων τα οποία εν τέλει δεν θα καταλήξουν στην τσέπη του πρώην αρχηγού της Μαγιόρκα και της Ανόρθωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X