ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Οκριασβίλι, ο Ράγιος και η θέση του επιτελικού μέσου

Δύο παίκτες πρώτης διαλογής έχει για «δεκάρι» ο Τιμούρ Κετσπάγια

Κυριάκος Τοφή

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου τοποθετούν την κάθοδο στην Κύπρο του Τορνίκε Οκριασβίλι τα μέσα ενημέρωσης στην Γεωργία, ώστε να κλείσει και τυπικά το κεφάλαιο απόκτησής του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος έσπευσε να αποσπάσει την υπογραφή του, ερχόμενος στους κυανολεύκους της Αμμοχώστους ως ελεύθερος μιας και έλυσε προ πολλού το συμβόλαιό του με τη ρωσική Κρασνοτάρ.

Το κυριότερο ερώτημα με την περίπτωση του Τορνίκε Οκριασβίλι, είναι η θέση στην οποίαν τον προορίζει ο 51χρονος τεχνικός μιας και η φυσική του είναι αυτή του δημιουργικού μέσου. Την ίδια στιγμή, εκεί υπολογίζεται και ο Ρούμπεν Ράγιο ο οποίος διατηρεί ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια του κυανόλευκου ρόστερ, προερχόμενος, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των συμπαικτών του, από μιαν δύσκολη και προβληματική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Οκριασβίλι και το κουμπί της επανεκκίνησης

Αναμφίβολα είναι μια απόφαση η οποία εμπεριέχει έντονα το αγωνιστικό στοιχείο και η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για τη διαχείριση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, αλλά και του έμπειρου Ισπανού, είναι και σημαντική και ενδιαφέρουσα. Αποτελεί δε και ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς η αποχώρηση όλων των ξένων και κοινωτικών ακραίων, δημιουργεί την ανάγκη για ενίσχυση και κάλυψη των κενών.

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι αγωνίστηκε κατά διαστήματα και δύο «φτερά» της επίθεσης και έτσι δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί και εκεί από τον συμπατριώτη του προπονητή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X