ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου είναι υποχρεωτική

Η μεγάλη ώρα για την έναρξη της τελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League έφθασε, με την Πετρολίνα ΑΕΚ να υποδέχεται τον Κεραυνό την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 19:00 στο «Κίτιον», στον πρώτο αγώνα της σειράς, ο οποίος θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου είναι υποχρεωτική.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην τελική φάση για τρίτη διαδοχική χρονιά φέτος. Πέρσι νικήτρια είχε αναδειχθεί η ΑΕΚ με 3-0 στην σειρά, ενώ πρόπερσι ο Κεραυνός με 3-1.

Την φετινή αγωνιστική χρονιά οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες μεταξύ τους τέσσερις φορές, τρεις για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Στην 2η αγωνιστική ο Κεραυνός είχε επικρατήσει με 70-59 στο «Κίτιον», στην 8η αγωνιστική η ΑΕΚ είχε νικήσει στον Στρόβολο με 100-95 στην παράταση και στην 17η αγωνιστική σε παιχνίδι που είχε γίνει επίσης στον Στρόβολο, νικητής ήταν ο Κεραυνός με 70-69. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και στον τελικό Κυπέλλου, όπου ο Κεραυνός είχε επικρατήσει με 89-86 στην παράταση.

Πρόκειται για δύο ομάδες με εξαιρετικό υλικό στο ρόστερ τους, οι οποίες έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και σίγουρα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις για την τελική φάση αναμένεται να είναι συναρπαστικές.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τίμησε τον Παλάλα η ΑΕΚ!

Τίμησε τον Παλάλα η ΑΕΚ!

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον εμφανώς συγκινημένο καλαθοσφαιριστή
 |  ΑΕΚ
X