ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Η ανάταση του ΡΙΚ και κάποιες σκηνές απείρου… κάλλους

Όλο και πιο ροζ γίνονται τα ριάλιτι

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σκηνές απείρου κάλλους μας χάρισαν και αυτή την εβδομάδα τα ριάλιτι της κλειδαρότρυπας. Σκηνές και πληροφορίες που φανερώνουν σε ποια τάρταρα έχει πέσει το επίπεδο της τηλεόρασης που στοχεύει μόνο το ένστικτο και την τηλεθέαση.

Στον Big Brother μετά τα χουφτώματα ανδρικών μορίων από γυναίκες έγκλειστες διεξήχθη και ένας σοβαρότατος διάλογος με αναφορές στα μεγέθη των ανδρικών μορίων. Μάλιστα δύο έγκλειστες δήλωσαν ότι είδαν το όργανο άλλου έγκλειστου και το παρομοίασαν με γαϊδουρινό. Η μία δε το άγγιξε – εννοείται μπροστά στις κάμερες - και δήλωσε μετά την… εμπειρία της.

 

Στο άλλο ριάλιτι της κλειδαρότρυπας, το TheBachelor, ο πρωταγωνιστής Παναγιώτης αφού φιλάει με την μία ή την άλλη αφορμή όλες, μα όλες τις υστερικές που τον διεκδικούν ψυχή τε και σώματι, αποφασίζει να κάνει μπάνιο με μία από αυτές. Και δεν μιλάμε για μπάνιο ό,τι νάναι. Μπάνιο σε λιωμένη σοκολάτα! Και να λιώνουν οι τηλεθεάτριες με τις στημένες αλά ταινία σκηνές, τα γλυκόλογα, τα γλυκοφιλήματα και όλες τις γλύκες σε υπέρτατο βαθμό…

 

Σε περίοδο ανάτασης έχει περάσει το ΡΙΚ μετά την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των συντεχνιών και της διεύθυνσης του ιδρύματος. Όλοι μαζί μάλιστα, συντεχνίες, διεύθυνση και διοίκηση του ΡΙΚ, με κοινή ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η ημέρα υπογραφής της συμφωνίας θα αποδειχτεί ορόσημο για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του τόπου.

Μακάρι λέμε εμείς. Και άπαντες οι τηλεθεατές και ακροατές του ΡΙΚ…

Από την ίδια ανακοίνωση διαβάζω και σας μεταφέρω ότι με το νέο οργανόγραμμα στοχεύεται η αντιμετώπιση του προβλήματος της ύπαρξης υπαλλήλων πολλών ταχυτήτων στο ΡΙΚ, με εξάλειψη των διακρίσεων μεταξύ των εργαζομένων του. Γενικότερα στοχεύεται η ορθότερη και ορθολογικότερη αξιοποίηση του προσωπικού και της συσσωρευμένης επαγγελματικής επάρκειας του, δημιουργώντας το πλαίσιο και την προοπτική αποτελεσματικότερης λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η νέα οργανωτική δομή προσδοκεί σε εξελικτική μείωση του μεγέθους του ΡΙΚ η οποία θα επέλθει χωρίς απολύσεις κατά τρόπο που να προωθείται η προσαρμοστικότητα του ΡΙΚ, σε συσχετισμό με την ανάλογη μείωση του κόστους στον προϋπολογισμό του.

Το οργανόγραμμα αναμένεται να εφαρμοστεί με τη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021. Μαζί με αυτό θα προωθηθεί και η δρομολογούμενη διαδικασία για ανέγερση νέου κτηρίου του ΡΙΚ, κάτι που χαροποιεί όλους τους υπαλλήλους του ιδρύματος. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό που αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης, ότι με την υλοποίηση όσων έχουν συμφωνηθεί «το ΡΙΚ πλέον μπορεί να προχωρήσει μπροστά και να εκπληρώσει την αποστολή του, που δεν άλλη από την εξυπηρέτηση της κυπριακής κοινωνίας».

Αμήν και πότε, που λένε και στα χωριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση