ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νέα άνοιξη» στις σχέσεις Φούλη-Νικόλα!

Θα συνεργαστούν για την Προεδρία του Κράτους;

Οι πρόσφατες φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ και στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, «άναψαν» τις φήμες για ενδεχόμενη συνεργασία τους στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές ή ακόμα και στην Προεδρία της Βουλής.

Αυτά προκύπτουν από τις πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει ο «Ονασαγόρας» στην στήλη του, «PoliticsBlog» της «Καθημερινής», όπου υπενθυμίζει και την δήλωση Αβέρωφ, ο οποίος είπε ότι με το ΔΗΚΟ μπορούν να κάνουν την διαφορά σε σημαντικούς τομείς, αν και προ μερικών μηνών, αυτό φάνταζε ανύπαρκτο.


Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική παραμένει ο 15χρονος μαθητής


Αυτούσιο το απόσπασμα:

«"Φίλοι για πάντα" είναι η λεζάντα που ταιριάζει κάτω από τη φωτογραφία του Αβέρωφ με τον Νικόλα, από τη χθεσινή τους συνάντηση. ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ φαίνεται να συμφωνούν σχεδόν σε όλα, ενώ οι διαφωνίες τους, που λίγο καιρό πριν ήταν κάτι περισσότερο από φωναχτές, τώρα μοιάζουν σχεδόν ανύπαρκτες. Όχι ότι οι προσωπικές σχέσεις Αβέρωφ - Νικόλα είχαν ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα.


Ο Αβέρωφ πιστεύει στο ΔΗΚΟ


Εκείνο όμως που έδειξε τη δυναμική της σχέσης των δύο κομμάτων είναι η δήλωση του Αβέρωφ "με το ΔΗΚΟ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος και για κοινωνική δικαιοσύνη". 

Μια δήλωση που μάλλον δεν πρόκειται να κάνει ο Άντρος Κυπριανού όταν θα συναντηθεί με τον Νικόλα...

Όπως με πληροφορούν τόσο η Μάνταμ του Φούλη όσο και η ΔΗΚΟαναθρεμμένη Φωτούλα και στα δύο κόμματα συζητούν την νέα άνοιξη στη σχέση ΔΗΚΟ-ΔΗΣΥ. Κάποιοι μάλιστα μιλούν ανοικτά και για ενδεχόμενη συνεργασία και για την προεδρία της Βουλής και για την προεδρία του κράτους που θα ακολουθήσει...


Nicosia Mall: Αυτά είναι τα καταστήματα που διαθέτει (λίστα,χάρτης, pics)


Η προεδρική περιοδεία του Νικόλα θα συνεχιστεί όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Κύπρου. Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Τσίπρα, τον Παυλόπουλο, τον Καμμένο και τον Μητσοτάκη.

Οι δύο άκρως ενδιαφέρουσες συναντήσεις του στην Κύπρο θα είναι με τον Άντρο, ‪την ερχόμενη Τρίτη και με τον Λιλλήκα, η οποία ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X