ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: Τι αναφέρει το μέλος του που πρότεινε τον Δρουσιώτη

«Εάν αποφασίσουν να με διαγράψουν θα πρέπει πρώτα να διαγράψουν αυτόν ή αυτούς που πρόδωσαν τις αρχές και αξίες του ΔΗΣΥ με πρώτον τον επίτιμο πρόεδρο»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά την κίνηση της πρώην Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, Νιόβης Παρισσινού, να προτείνει τον εκπρόσωπο τύπου του ΕΛΑΜ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Γεάδη Γεάδη, ακόμη ένα μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού πρότεινε άλλον έναν υποψήφιο Ευρωβουλευτή από διαφορετικό κόμμα. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Θεοδώρου, ο οποίος κατά τη χθεσινή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, πρότεινε τον Μακάριο Δρουσιώτη του Βολτ.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X» σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ο ΔΗΣΥ να τον διαγράψει έγραψε, «είμαι και παραμένω μέλος του ΔΗΣΥ. Εάν αποφασίσουν να με διαγράψουν θα πρέπει πρώτα να διαγράψουν αυτόν ή αυτούς που πρόδωσαν τις αρχές και αξίες του ΔΗΣΥ και τις παρακαταθήκες του Γλαύκου Κληρίδη με πρώτον τον επίτιμο πρόεδρο. Ήμουν συνειδησιακά ένας εκ των δύο που πρότειναν τον Μακάριο Δρουσιώτη του VoltCyprus και τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε. Σε ευχαριστώ Μακάριε».

Από την πλευρά του ο κ. Δρουσιώτης ευχαρίστηκε τον κ. Θεοδώρου για την στήριξη, αναφέροντας παράλληλα πως είναι θέμα του ΔΗΣΥ εάν θα τον αποβάλει ή όχι.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X