ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πήγε ο Αβέρωφ στον Τορναρίτη

Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση

24news team

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας, Νίκος Τορναρίτης, άνοιξε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, το Σάββατο το πρωί, με μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εκλογικό του Κέντρο, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Ζήνωνος Σώζου στη Λευκωσία.

Ο Νίκος Τορναρίτης παρουσίασε τις 12 προτεραιότητες του δικού του «Σχεδίου για την Λευκωσία». Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η πρόεδρος η ΠτΒ και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ο τέως ΥΠΕΞ Ιωάννης Κασουλίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Κάρογιαν, που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκε και ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θέλοντας από πλευράς του να δηλώσει και με τον πλέον επίσημο τρόπο την στήριξή του στον Νίκο Τορναρίτη.

Στην αντίπερα όχθη εντύπωση προκάλεσε η απουσία του τέως Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο κος Νεοφύτου είχε γνωστοποιήσει τις προηγούμενες μέρες πως θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση