ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Χαραλαμπίδου με την αποφυλάκιση Ρίκκου

«Ο Πρόεδρος δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα»

Έντονα αντέδρασε το ΑΚΕΛ, διά της βουλευτή του, Ειρήνης Χαραλαμπίδου, στην σημερινή απόφαση για αποφυλάκιση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου. Η κ. Χαραλαμπίδου με επίσημη ανακοίνωσή της, την οποία συνοδεύει και με σχετικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάκισε και την στάση του Προέδρου Αναστασιάδη στην υπόθεση αυτή.

Διαβάστε, επίσης: Ελεύθερος ο Ρίκκος

Όπως σχολίασε, ο Πρόεδρος βρίσκεται σε διακοπές στις Σεϋχέλλες, ενώ η φιλική του σχέση με τον κ. Ερωτοκρίτου δεν του επέτρεψε να κρατήσει τα προσχήματα.

Αυτούσια, το σχόλιό της και ακολούθως το Δελτίο Τύπου:

«Ο προεδρος διακοπες στις Σεϋχέλλες. Πιστος στις φιλίες του δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα . Άλλωστε τον Αύγουστο ποιος θα ασχοληθεί

Δελτίο Τύπου για την αποφυλάκιση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου

Η σημερινή αποφυλάκιση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ρίκκου Ερωτοκρίτου από το Συμβούλιο Αποφυλακίσεως, με προφανή στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης, αποτελεί πρόκληση κατά του κυπριακού λαού και μνημείο ευνοιοκρατίας. Ο κ. Ερωτοκρίτου δεν εξέτισε παρά ένα ποσοστό μόνο της ποινής του.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον κ. Ερωτοκρίτου. Ο κ. Ερωτοκρίτου έχει καταδικαστεί για πολύ σοβαρά αδικήματα και ο κύπριος πολίτης γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες σχέσεις με το Προεδρικό και την κυβέρνηση δύσκολα θα πειστεί ότι αυτή απόφαση είναι προϊόν αξιοκρατικής αξιολόγησης.

3/8/2018»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X