ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγρια κόντρα: «Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου ότι είστε ψεύτης» (Vid)

Συλικιώτης και Δίπλαρος προκάλεσαν «σεισμό» στο στούντιο

Μόνο δύο άτομα ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τον κακό χαμό στο στούντιο του Omega, το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, οι οποίοι ξεκίνησαν έναν απίστευτο καβγά, από τον οποίο ο τηλεθεατής μπορούσε να διακρίνει μόνο... λέξεις, σκόρπιες στον αέρα.

Αφορμή του έντονου διαπληκτισμού ήταν - τι άλλο; - ο Συνεργατισμός και τα όσα αναφέρει το πόρισμα της Διερευνητικής Επιτροπής, για τις ευθύνες πριν και μετά το 2013. Προς το τέλος της συζήτησης κι ενώ ο παρουσιαστής, Ονούφριος Σωκράτους, ζητούσε τα καταληκτικά σχόλια των καλεσμένων του (παρούσα ήταν και η Κατερίνα Χριστοφίδου, υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΔΗΚΟ), ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ ένας καβγάς, που αφορούσε το... ποιος είναι ο πιο ψεύτης.

Αίσθηση, ωστόσο, ανάμεσα στις λέξεις και στις φράσεις, που μόλις διακρίνονταν μέσα στην ανταλλαγή «πυρών», προκάλεσε η ατάκα του Συλικιώτη προς τον Δίπλαρο: «Υπάρχει απόφαση δικαστηρίου ότι είστε ψεύτης».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X