ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοίγουν σήμερα ή παραμένουν κλειστά τα οδοφράγματα;

Λαμβάνονται αποφάσεις

Συνέρχεται σήμερα (10/3) το Υπουργικό Συμβούλιο με φόντο τη συνέχιση ή μη της αναστολής της των τεσσάρων οδοφραγμάτων της Οδού Λήδρας, του Αστρομερίτη, της Λεύκας και της Δερύνειας.

Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Υπουργικού για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος το οποίο επέφερε ποικίλες αντιδράσεις.
Η Διυπουργική Επιτροπή με ανακοίνωση της, αποφάσισε τη συνέχιση της προσωρινής αναστολής της διέλευσης των τεσσάρων οδοφραγμάτων μέχρι σήμερα.

Με δεδομένο την είδηση που κυριάρχησε τη Δευτέρα (9/3) και αφορά στα πρώτα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο, το Υπουργικό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Διυπουργική Επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο για τη διαχείριση της κρίσης από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού, αποφάσισε τη συνέχιση της προσωρινής αναστολής της διέλευσης από και προς τις κατεχόμενες περιοχές στα οδοφράγματα της Οδού Λήδρας, του Αστρομερίτη, της Λεύκας και της Δερύνειας, μέχρι και αύριο Τρίτη 10 Μαρτίου 2020, ημέρα κατά την οποία θα συνέλθει το Υπουργικό Συμβούλιο για τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X