ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του»

Η σχέση του 33χρονου με την οικογένειά του

Κατατέθηκε και επίσημα σήμερα από τη μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν το αίτημα να αναλάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μπάμπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Χαρμάνης κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια.

Μάλιστα ισχυρίστηκε, πως την ημέρα της φρικτής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε ότι «είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Διαψεύδει τις φήμες πως, οι σχέσεις του πιλότου με την οικογένειά του ήταν κακές ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στον Alpha. Ειδικότερα, είπε πως είναι αναληθές ότι οι σχέσεις του πιλότου με την οικογένειά του ήταν κακές.

Ενώ, επιπλέον όταν ερωτήθηκε, αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι και κρατούσε το παιδί, δήλωσε άγνοια. Και το μόνο που είναι ήταν πως «έχω την εικόνα ότι δεν υπήρξε ρήξη των σχέσεων».

Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το παιδί θα μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου»

Πριν από τη συνεδρίαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έστειλε μήνυμα μέσω του δικηγόρου της, όπου τάσσεται εμφανώς κατά της συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας και υπέρ της αποκλειστικής επιμέλειας του παιδιού.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν θα επιμείνει στο να πάρει την ενός έτους Λυδία στην Αλόννησο, ενώ θα έχει την πλήρη στήριξη και των κατοίκων του νησιού.

Αναμένεται πλέον η επίσημη απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας, της κόρης της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν και του 33χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του, τα ξημερώματα της 11ης Μαίου, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο εφεξής, ισχυριζόμενος ότι ληστές εισέβαλαν και σκότωσαν τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X