ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς εμπλέκουν τον Ματσάκη στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Η απάντηση του ιατροδικαστή στο 24News

24news team

Το όνομα του Κύπριου ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη ανέφεραν σε ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1 Ελλάδος.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο κορυφαίος ιατροδικαστής προσεγγίστηκε από το περιβάλλον της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου και βολιδοσκοπήθηκε σχετικά με το αν θα δεχόταν να αναλάβει τεχνικός σύμβουλος στην υπόθεση.

Όπως λέχθηκε στην εκπομπή, η απάντηση του κου Ματσάκη ήταν ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τους δώσει τη γνωμοδότησή του, γιατί αυτή είναι η δουλεία του. Ωστόσο, τους ξεκαθάρισε ότι θα γνωμοδοτήσει ό,τι βλέπει και όχι ότι συμφέρει την κατηγορούμενη. Έκτοτε, δεν τον ξαναενόχλησαν.

 Δείτε το ρεπορτάζ από το λεπτό 2:20

Υπενθυμίζουμε, πως η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου που προφυλακίστηκε αρχικά για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη εις βάρος της και για τα άλλα δύο της παιδιά Μαλένα και Ίριδα, προσπαθεί να ανατρέψει το πόρισμα των ιατροδικαστών, που έδειξε εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, σε επικοινωνία μας με τον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη, ο ίδιος μας ανέφερε πως η οικογένεια της Πισπιρίγκου δεν τον προσέγγισε ποτέ.

Όπως δήλωσε στο 24News, ο κος Ματσάκης δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα από Έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι θέλησαν να τον ρωτήσουν αν θα αναλάμβανε αυτή την υπόθεση ως ιατροδικαστής. Σύμφωνα με όσα μας είπε, δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει τη γνωμοδότησή του αφού αυτή είναι η δουλειά του, ωστόσο τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει κληθεί ποτέ ούτε από την οικογένεια της Πισπιρίγκου, ούτε από κάποιον από τους δικηγόρους της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση