ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πισπιρίγκου: Τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι αποδεικνύουν την αθωότητά της

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα εμμένει στους ισχυρισμούς της υποστηρίζοντας πως ουδέποτε έκανε κακό στις τρεις κόρες της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ενώ της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, Μαλένας και Ιριδας Δασκαλάκη. Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα εμμένει στους ισχυρισμούς της υποστηρίζοντας πως ουδέποτε έκανε κακό στις τρεις κόρες της.

Σύμφωνα με το STAR, πηγές από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζουν πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της για τον θάνατο της Μαλένας και πάνω σε αυτά θα κινηθεί η υπεράσπισή της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί εξέπνευσε από ηπατική ανεπάρκεια, στο γεγονός ότι οι γονείς κατέθεσαν μήνυση για τον θάνατο του παιδιού, ισχυρίζονται πως δεν έγινε έλεγχος στους ηπατικούς δείκτες μετά τη χημειοθεραπεία και πως από εξετάσεις προέκυψε πως ήταν πολύ αυξημένος ο ιός του EBV (ερπητοϊός) στον οργανισμό της Μαλένας.

Τα στοιχεία όπως τα παρουσίασε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα:

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα που αναφέρει ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη – Νίκου Καλόγρηα καταλήγει στα συμπεράσματά του με την εις άτοπον.
Γονιδιακός έλεγχος για την Μαλένα δεν έχει γίνει.
Στην κατάθεσή του ο καθηγητής καρδιολογίας του Ωνασείου αναφέρει ότι σε ποσοστό 15%-20% δεν ανιχνεύονται γονιδιακά προβλήματα.
Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και στην κατάθεσή της εμμένει στη θέση της ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε παθολογικά αίτια κάνοντας λόγω για οξεία ηπατική ανεπάρκεια.
Για τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας η Χριστίνα Τσάκωνα στην κατάθεσή της αναφέρθηκε μόνον στην κοκκινίλα στο μάγουλο του παιδιού που την απέδωσε στο λευκοπλάστ και τη μάσκα ανάνηψης.
Στην κατάθεσή του ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει ότι η θεία του που είδε τη Μαλένα νεκρή του είπε ότι δεν είχε εκδορές στο πρόσωπό της αλλά μόνον το εντύπωμα στο μάγουλό της.
Η σχέση του Μάνου και της Ρούλας ήταν τέλεια (το αναφέρει ο Μάνος στην κατάθεσή του αλλά και στην παιδοψυχολόγο).
Η διευθύντρια ογκολογικού του Παίδων Μαργαρίτα Μπάκα σε δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε με μήνυση τους γιατρούς γιατί τους θεωρούσε υπεύθυνου για το θάνατο του παιδιού της.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της Μαλένας.
Στην έκθεσή του ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε από τον εισαγγελέα, Σωκράτης Τσαντίρης δεν αναφέρει εγκληματική ενέργεια ούτε αμέλεια των γιατρών για αυτό η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν πολύ αυξημένος ο ιός του EBV (ερπητοϊός) στον οργανισμό της Μαλένας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε αμέσως τους γιατρούς.
Σε ποιο στάδιο της λευχαιμίας ήταν το παιδί; (αρχικό ή προχωρημένο;)
Μετά τη χορήγηση της χημειοθεραπείας στη Μαλένα δεν είχαν ελεγχθεί οι ηπατικοί δείκτες.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X