ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έκλεψε την ίδια καφετέρια μέσα σε ένα μήνα!

Η ποινή που του επιβλήθηκε

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 3μιση χρόνων σε άνδρα ηλικίας 34 ετών, για υποθέσεις που αφορούν διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν το 2017 και 2018 σε Κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρώτο αδίκημα αφορούσε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού ύψους 150 ευρώ από καφετέρια στην Κοινότητα Ορμήδειας που διαπράχθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018.

Το δεύτερο αδίκημα διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 και αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρηματικού ποσού ύψους 70 ευρώ από την ίδια καφετέρια στην Ορμήδεια.

Το τρίτο αδίκημα αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρυσαφικών αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2017 σε οικία στην Κοινότητα Ξυλοτύμπου.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τα δύο πρώτα αδικήματα για τα οποία το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης δύο χρόνων με τις δύο ποινές να συντρέχουν.

Για το τρίτο αδίκημα ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος ύστερα από ακροαματική διαδικασία και του επιβλήθηκε ποινή άμεσης φυλάκισης τριάμισι χρόνων με την ποινή να συντρέχει με τις άλλες δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X