ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βράχια καταπλάκωσαν την άτυχη Natalie (Vids)

«Έχουμε χάσει μια όμορφη ψυχή»

Νεκρή εντοπίστηκε η 34χρονη Natalie, για τον εντοπισμό της οποίας είχε στηθεί γιγαντιαία επιχείρηση από την ΕΛΑΣ, το Πυροσβεστικό Σώμα και σώματα εθελοντών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, με την Ελληνική Αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι ανήκει στην 34χρονη γυναίκα.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΛΑΣ, ενώ το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να φτάσουν από την Αθήνα Ιατροδικαστής και κλιμάκιο του της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει αυτοψία επί τόπου, και να ερευνηθεί ο χώρος του συμβάντος.

Όπως μεταδίδεται, η σορός εντοπίστηκε μέσα σε χαράδρα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στο σημείο αυτό βρίσκονται και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας, οι οποίοι βοηθούσαν και στις έρευνες. Ο σύντροφος της κοπέλας είχε ειδοποιηθεί νωρίτερα για την ταυτοποίηση της σορού, η οποία έχει γίνει.

Οι πρώτες πληροφορίες των κλιμακίων ερευνών που βρίσκονται στην περιοχή αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, φέρεται να επιχείρησε αυτοσχέδια αναρρίχηση σε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή χωρίς τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό. Στο ίδιο σημείο φαίνεται να εξέπεμψε και το τελευταίο σήμα το κινητό της.

Τον ισχυρισμό αυτόν ενισχύει και το γεγονός ότι στη σορό της 34χρονης γυναίκας, την οποία εντόπισε εθελοντής πυροσβέστης, βρέθηκαν και βράχοι που προφανώς αποκολλήθηκαν κατά την πτώση στη χαράδρα των περίπου 20 μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας φαίνεται να αναγνώρισε την σορό. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Τα κακά μαντάτα διαδόθηκαν ήδη στην Κύπρο, με φιλικά της πρόσωπα να έχουν ήδη ενημερωθεί ότι πιθανόν η 34χρονη κοπέλα να είναι η νεκρή που εντοπίστηκε στην χαράδρα.

Η σελίδα «Cyprus Trail Runners» με ανάρτησή της, η οποία τιτλοφορείται «Οι χειρότεροι μας φόβοι επαληθεύτηκαν», αναφέρει ότι σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ, το άψυχο σώμα της Natalie εντοπίστηκε, προσθέτοντας ότι «Έχουμε χάσει μια όμορφη ψυχή»:

Καθότι ιδιαίτερα δραστήριο άτομο, η Natalie συμμετείχε σε διάφορες ομάδες και δράσεις, σε Κύπρο και Ευρώπη, σε σχέση με την προώθηση των γυναικών και την στήριξή τους.

Η είδηση του θανάτου της διαδόθηκε αμέσως, με τις σελίδες «Women Fit for Business - Cyprus» και ... να την αναρτούν και να της εύχονται να αναπαυθεί η ψυχή της:

Συλλυπητήρια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης

Είναι με συγκλονισμό που μόλις τώρα ο Έλληνας Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με έχει επίσημα πληροφορήσει ότι η σωρός που ανευρέθη νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε χαράδρα στην Ικαρία αναγνωρίστηκε ότι ανήκει δυστυχώς στην Νάταλι Κρίστοφερ. Νοείται ότι θα ακολουθήσουν όλες οι νενομισμένες διαδικασίες για την ταυτοποίηση της νεκρής σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια της κυπριακής Πολιτείας και τα δικά μου προς την οικογένεια και τους φίλους της Νάταλι Κρίστοφερ.


Εξαφάνιση Natalie: «Κάποιος πέταξε το κινητό εκεί»

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Natalie Christopher


Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιο

Από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών κάνουν «φύλλο και φτερό» το δωμάτιο που έμενε η αστροφυσικός με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφο της. Εντύπωση προκαλούν οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στα σεντόνια του δωματίου.

«Δεν έγινε σφαγή. Είχε δύο-τρεις σταγονίτσες στο σεντόνι, στο μαξιλάρι επάνω και λίγες, δυο τρεις μπροστά από το κομοδίνο. Προφανώς θα έτρεξε κάποια μύτη αίμα. Τα είδα χτες. Κανένας τσακωμός θα έγινε…. Δεν ήταν κάτι τραγικό» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Θεοδωράκης, ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε το ζευγάρι.


Εξαφάνιση Natalie: «Είμαι πάρα πολύ αναστατωμένη»


Η καμαριέρα του ξενοδοχείου που διέμενε η 34χρονη, ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιο, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της γυναίκας. «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο και στην ΕΛ.ΑΣ.

Θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισής της.

Ο 38χρονος Κυριάκος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε. «Πήγε για τρέξιμο, όπως συνήθιζε να κάνει», είπε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνιση της. Μίλησαν νωρίς το πρωί, όμως αργότερα οι κλήσεις ήταν αναπάντητες.

Συνεχίζονται, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, οι έρευνες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είδε και ίσως να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Κινητοποίηση του Silver Alert


Άτομο κοντά στην Natalie μιλά στο 24News για την φίλη της


 Πανικοβλημένος ο σύντροφός της

«Το παιδί χθες έτρεχε με τους πυροσβέστες σαν τρελός. Πανικοβλημένος, ανησυχούσε, έκλαιγε ο άνθρωπος. Μου είπε "για όνομα του Θεού ολόκληρη επιχείρηση, με ελικόπτερα, θερμικές κάμερες και δεν μπορεί να βρεθεί ακόμα αυτή η κοπέλα; Άνοιξε η γη και την κατάπιε;"» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Θεοδωράκης.

Ο 38χρονος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 απευθύνει έκκληση στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και σε τεχνολογικές εταιρίες να συνδράμουν ώστε να εντοπιστεί το ακριβές στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση του 38χρονου, η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν το πρωί της Δευτέρας όταν του είπε ότι πάει για τρέξιμο στην περιοχή. Ακολούθως δεν απαντούσε στις συνεχιζόμενες κλήσεις του γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Κυρήκου Ικαρίας. Οι δύο τους είχαν πάει για ολιγοήμερες διακοπές στο νησί και θα επέστρεφαν στην Κύπρο μέσω Αθήνας το απόγευμα της Άτομο κοντά στην Natalie μιλά στο 24News για την φίλη της Δευτέρας.

Τι είπε η αδελφή της Natalie

Η αδελφή της μίλησε στο Open και έδωσε το δικό της μήνυμα. «Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στην Ικαρία για την Natalie οι φίλοι της από Κύπρο


Η κυπριακή Πρεσβεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X