ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άτομο κοντά στην Natalie μιλά στο 24News για την φίλη της

Κραυγή αγωνίας για την 34χρονη που εξαφανίστηκε στην Ικαρία

Σε σοκ βρίσκονται άτομα του στενού περιβάλλοντος της 34χρονης Natalie Christopher, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας 05/08. Φιλικό της πρόσωπο περιγράφει στο 24News τον χαρακτήρα της και απευθύνει έκκληση προς τον οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, όπως το πράξει. Ταυτόχρονα, εκφράζει αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης εξαφάνισης της φίλης της.

«Μακάρι να βρεθεί»

Ως έναν πολύ θετικό, αθλητικό και δραστήριο άτομο περιγράφει την Natalie Christopher φίλη της, η οποία την γνώριζε προσωπικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως μας ανέφερε, έχει πάθος με όλα τα αθλήματα, από το τρέξιμο, μέχρι την καλαθόσφαιρα και την ποδηλασία και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Επίσης, ήταν ένα άτομο που έβγαινε συχνά για να αθληθεί μόνη της, καθώς δεν φοβόταν, ούτε σκεφτόταν τους κινδύνους που ενδεχομένως να συναντούσε. Ως επάγγελμα έχει την Αστροφυσική, ενώ μέσω αυτής έχει κάνει προσπάθειες για να φέρει κοντά τις δύο πλευρές, την ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή κοινότητα στην Κύπρο. 


Ποια φέρονται να ήταν τα τελευταία λόγια πριν την εξαφάνιση της Natalie (Pics)


«Αποτελεί μια πολύ άσχημη έκπληξη για εμάς το γεγονός ότι εξαφανίστηκε με αυτό τον τρόπο», μας ανέφερε το ίδιο άτομο, το οποίο, συνεχίζοντας, είπε ότι ένα σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα της Natalie είναι το γεγονός ότι θέλει να ενώνει τον κόσμο και κυρίως τα μέλη των δύο πλευρών. Η 34χρονη έχει μια γεμάτη ζωή, από την οποία δεν έχει αποκλείσει κανέναν, καθώς «πάντα λέει "ναι", ποτέ "όχι"», όπως μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα η φίλη της για το τι μπορεί να έχει συμβεί στην Natalie, μας είπε ότι αυτό είναι ένα λεπτό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Οι δημοσιογράφοι, είπε, δεν πρέπει να γράφουν εικασίες σε σχέση με τα ενδεχόμενα της εξαφάνισής της, καθώς με αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει ζημιά στην υπόθεση. Ως εκ τούτου, το πλέον φρόνιμο είναι να αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, η οποία είναι η αρμόδια αρχή για να τοποθετηθεί. Ολοκληρώνοντας, η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά την φράση «μακάρι να βρεθεί».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση