ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τάρτα με σπιτική πραλίνα φουντουκιού και αμυγδάλου

Η πιο νόστιμη και γλυκιά τάρτα που έχετε δοκιμάσει

Gastronomos

Υλικά
Βάση
200 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα (125 γρ.) άχνη ζάχαρη
3/4 κούπας φουντούκια αλεσμένα στον πολυκόφτη σε σκόνη
1 αυγό
1 + 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Γέμιση
250 γρ. (1 κούπα) σπιτική πραλίνα
1/4 κούπας βούτυρο αγελάδας
2 αυγά
1/4 κούπας μαύρη ζάχαρη (έχει πιο υγρή υφή από την καστανή)
1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια
1/4 κούπας χοντροκομμένα φουντούκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Κιμαδόπιτα με αμπελόφυλλα

Μια πρωτότυπη συνταγή που τυλίγει το ρολό κιμά σε φρέσκα αμπελόφυλλα ή σε αμπελόφυλλα σε άρμη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK
Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία ...
 |  FOOD & DRINK
Vegan Fam Flavours 2023

Vegan Fam Flavours 2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK