24news team
Ακόμη μια εμφάνιση μεγάλης φίνας, αυτή τη φορά σε περιοχή του Αγίου Γεωργίου Συλίκου, κοινότητας της Επαρχίας Λεμεσού. Σύμφωνα με τον πολίτη που κατέγραψε το περιστατικό, προ κάποιων ημερών, πρόκειται για επανεμφάνιση του ίδιου φιδιού, σε σημείο όπου κάποτε παίζουν παιδιά, περνούν επισκέπτες και στο οποίο υπάρχει βρύση.
Το σχετικό βίντεο δείχνει την οχιά να απομακρύνεται από χωματόδρομο για να τρυπώσει κάτω από βλάστηση ενώ ακούγεται ο συριγμός, το σφύριγμά της όταν νιώσει ότι βρίσκεται υπό απειλή και πως είναι έτοιμη να αμυνθεί. Το δηλητήριο που φέρει το συγκεκριμένο ερπετό είναι επικίνδυνο για τoν άνθρωπο.
Στο σκηνικό ήταν και τρεις γάτες που παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση τη φίνα να απομακρύνεται.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν με δάγκωσε, ήταν πολύ κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του ο πολίτης. «Δυστυχώς είναι ακόμα εδώ και είναι και τεράστια. Είχα βάλει παρόμοιο βίντεο πριν λίγους μήνες. Δεν έχει φύγει. Μέχρι να δαγκώσει κάποιον και να έχουμε κλάματα», σημείωσε.
«Την περασμένη εβδομάδα είχε δύο τουρίστες εδώ, από το φεστιβάλ. Κάποτε παίζουν παιδιά εδώ στη βρύση», προειδοποίησε.
Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral.





























