ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Δευτέρα του Πάσχα για σούβλα σε 5+1 αγαπημένες ταβέρνες στην επαρχία

Δείτε έξι ταβέρνες που σαφέστατα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη Δευτέρα του Πάσχα

Wiz Guide

Επειδή είθισται η Κυριακή του Πάσχα να προσφέρεται κυρίως για συνάξεις σε σπίτια και γνωρίζοντας παράλληλα πως την επόμενη μέρα οι περισσότεροι θέλουμε την ευκολία μας, φτιάξαμε ένα άρθρο προτείνοντας ταβέρνες που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη και οι οποίες όχι μόνο θα λειτουργήσουν κανονικά αλλά θα προσφέρουν κιόλας σούβλα στο μενού τους.

Πιο κάτω έξι ταβέρνες που σαφέστατα αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το Φουρνιστό

Έχει ανακοινώσει ήδη πως θα λειτουργήσει Κυριακή του Πάσχα, σερβίροντας τον δημοφιλή μεζέ του. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη μέρα, Δευτέρα του Πάσχα, αφού Το Φουρνιστό θα προσφέρει, εκτός από τα σπέσιαλ πιάτα του, όπως είναι ο τταβάς και δύο είδη σούβλας (αρνί και χοιρινό). Ως συνήθως, στο μενού θα υπάρχουν επίσης και επιλογές για όσους δεν τρώνε κρέας, ενώ για το φινάλε στο τραπέζι θα έρχονται ως κέρασμα οι παραδοσιακές «πισίες».

Τηλ. 97632345
Κερύνειας 1, Κοφίνου, Λάρνακα
 

Η Ταβέρνα του Βρακά

Ο ήδη πλούσιος μεζές θα εμπλουτιστεί με διάφορα σπέσιαλ εδέσματα, όπως η αρνίσια σούβλα, το κοκορέτσι, το γεμιστό (με τυριά και φρέσκια κρέμα) κοτόπουλο, αλλά και το τσουρέκι που θα έρχεται στο τέλος ως επιστέγασμα μιας δυνατής γαστρονομικής εμπειρίας στον πανέμορφο Φαρμακά. Μάλιστα, λόγω του ότι στο χωριό θα υπάρχουν διάφορα παραδοσιακά παιχνίδια, η ταβέρνα θα είναι ανοικτή ως αργά προσφέροντας μέσω take away πίτσα σε ξυλόφουρνο και κρέπες.

Τηλ. 96664919
Αγίας Ειρήνης 9, Φαρμακάς
 

Ποταμός

Η αγαπημένη ταβέρνα στο Καμπί του Φαρμακά θα είναι ανοικτή κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα (από Κυριακή μέχρι Τρίτη), προσφέροντας το ξακουστό, πλούσιο, κυπριακό μπουφέ της. Ένα μπουφέ που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει από κλέφτικο, σούβλα (χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί) και τταβά, μέχρι μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια κ.ά.

Τηλ. 22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας

Δείτε τη συνέχεια στο wiz

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κοτολέτες α λα μπολονιέζε

Κοτολέτες α λα μπολονιέζε

Το σκεπτικό με την κοτολέτα είναι ότι τη χρησιμοποιούμε σαν βάση, όπως στην πίτσα, πάνω στην οποία χτίζουμε τα ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK