ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ποτό στα πεζοδρόμια της Λευκωσίας

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Πάρε το ποτό σου και απόλαυσέ το έξω, στον πεζόδρομο... Τα μπαράκια που βρίσκονται είτε κρυμμένα σε μικρά στενά είτε σε κεντρικούς δρόμους, πλην όμως συγκεντρώνουν κάθε βράδυ όλη τη Λευκωσία.

Silver Star

Πολυσύχναστο χειμώνα καλοκαίρι με street attitude και τραπεζάκια έξω. Στέκι για ποτό μετά τη δουλειά, art deco αισθητική, κεφάτη ατμόσφαιρα. Μεγάλη κάβα με 400 ετικέτες κρασιών από τον διεθνή και τον κυπριακό αμπελώνα από την Cava Nosta απέναντι αλλά και spirits, κουμανταρίες και ωραία κοκτέιλ. Περιποιημένα platters τυριών και αλλαντικών από το διπλανό Kantina deli και ενδιαφέρουσα μουσική, συχνά από DJs.

Δευ-Πεμ 17.30-24.00, Παρ 17.30-02.00

BrewFellas

Εξειδικευμένο bar μπίρας στην καρδιά της πρωτεύουσας, με φανατικούς θαμώνες. Πολύ μεγάλη ποικιλία με μπίρες όλων των ειδών από Αμερική, Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστραλία, κυρίως από μικρά ζυθοποιεία. Καλή συλλογή και από ουίσκι. Φιλόξενη ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές, εξυπηρετικός και βοηθητικός ο ιδιοκτήτης Δημήτρης για να διαλέξεις την μπίρα που σου ταιριάζει. Λειτουργεί και ως κάβα. Δευ-Κυρ 18.00-01.00

Διαβάστε περισσότερα στο WIZ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση