ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Θέλουμε τον κύριο Κετσπάγια για πέντε λεπτά»

Το περιστατικό στο Στέλιος Κυριακίδης αποδεικνύει την τραγικότητα των ημερών

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Το περιστατικό στο «Στέλιος Κυριακίδης» στον αγώνα Καρμιώτισσα-Ανόρθωση με την Αστυνομία και τους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας πέραν του χαβαλετζίδικου απόηχου αναδεικνύει τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε και την αφέλεια με την οποία ενεργούμε. Είναι ξεκάθαρο πως κάπου έχουμε όλοι μας μπερδευτεί τί ισχύει και τί όχι.

Αναφανδόν οι συχνές αλλαγές των διαταγμάτων δε δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στους πολίτες αλλά και στις αρμόδιες υπηρεσίες συν την Αστυνομία που οφείλει να εποπτεύει τα μέτρα, να χωνέψουν τι αλλάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Άλλωστε ισχύουν άλλα μέτρα στη μια επαρχία, διαφορετικά στην άλλη, πότε βγαίνεις έξω, πότε περιορίζεσαι, γι’ αυτό και μετά το τελευταίο διάταγμα του Υπουργού (μέχρι το επόμενο) διάφορες ομοσπονδίες και οργανώσεις ζητάνε παρεκκλίσεις και αναστολή ορισμένων ωρών όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση των κυνηγών.

Η σκηνή όμως στο «Στέλιος Κυριακίδης» είχε και την πλάκα της για όσους γνωρίζουν την κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Μία αστυνομικός και δύο λειτουργοί του Υπουργείου μπήκαν στο γήπεδο περίπου ένα πεντάλεπτο πριν το τέλος του αγώνα, δεν ξέρω πως και γιατί τους επέτρεψαν την ώρα διεξαγωγής του, και με παιδιάστικη αφέλεια προσπάθησαν να εξετάσουν κατά πόσο οι ποδοσφαιριστές στους πάγκους τηρούσαν τα μέτρα.

Το ανήκουστο έγινε την ώρα που προσπαθούσαν να τους εξηγήσουν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον Τιμούρ Κετσπάγια να τους μιλήσει πέντε λεπτά! «Θέλουμε να μιλήσουμε στον κ. Κετσπάγια για πέντε λεπτά». Σοβαρά;

Η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως αυτή τη σκηνή θα τη δούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αλλιώς το αστείο δεν απλώς κακόγουστο αλλά η όλη κατάσταση που ζούμε… τραγική!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πανίκος Κωνσταντίνου

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση

«Εχάθηκε η μάππα»

«Εχάθηκε η μάππα»

Μόλις σκοράρει ο αντίπαλος, ειδικά αν πρόκειται για ομάδα σαφώς καλύτερη μας, πέφτει η ψυχολογία μας και μοιραία καταρρέουμε ...
Πανίκος Κωνσταντίνου
 |  ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ