ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μας φιμώνουν και κάνουν πλάκα!

Οι φίλαθλοι σύμφωνα με το νέο διάταγμα δε θα μπορούν να τραγουδούν και να ζητωκραυγάζουν!

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Κάποιος μας τρολάρει, δε γίνεται διαφορετικά. Μας επιτρέπεται βάσει του νέου διατάγματος του Υπουργείου Υγείας να φιλοξενούνται μέχρι 40% της χωρητικότητας των γηπέδων αλλά, δε θα μας αφήνουν να τραγουδάμε ή να ζητοκραυγάζουμε δυνατά, ομαδικά. Μήπως είναι για τα θέατρα το πρωτόκολλο; Είναι φάρσα; Σίγουρα κάποιος μας δουλεύει. Είναι δυνατόν να βάλει γκολ η ομάδα σου στο 90’ και εσύ να μην μπορεί να φωνάξεις; Να μην μπορείς να πεις ένα σύνθημα; Αλήθεια τώρα, κόψτε την πλάκα. Το ξέρουν και στο Υπουργείο, το ξέρει και ο Υπουργός, πιθανόν και καλύτερα από κάθε άλλο στο Υπουργείο, μιας και διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΟΕΛ.

Όχι Ευρωπαϊκό παιχνίδι, όχι πρόκριση στο 90’, όχι ότι να’ ναι γκολ, αλλά στο πρώτο λάθος του διαιτητή θα αρχίσουν οι οπαδοί να κατεβάζουν «καντήλια»

Υπουργέ μου, με όλο το σεβασμό φαντάζεσαι στα πλέϊ οφ του Γιουρόπα Λιγκ, αν με το καλό αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ παρουσία περίπου 8000 ανθρώπων να πάρει την πρόκριση στην τελευταία φάση του αγώνα; Αν μπορείς, αν μπορεί κάποιος από τους επιδημιολόγους, αν μπορεί κάποιος άλλος που είχε ευθύνη για την δημιουργία του σχετικού πρωτοκόλλου ας κάνει την εικόνα στο μυαλό του και ας βάλει ο καθένας την ομάδα και τον εαυτό του στην εξέδρα. Θα σκάσουν οι άνθρωποι να μην φωνάξουν ένα σύνθημα.

Όχι Ευρωπαϊκό παιχνίδι, όχι πρόκριση στο 90’, όχι ότι να’ ναι γκολ, αλλά στο πρώτο λάθος του διαιτητή θα αρχίσουν οι οπαδοί να κατεβάζουν «καντήλια», μη σας πω ότι μπορεί να αρχίσουν να τραγουδάνε ομαδικά εναντίον του δικού τους προπονητή για την λανθασμένη κατά την άποψη τους αλλαγή.

Όλα κι’ όλα οι οπαδοί κατά την εκτίμηση μου είναι προετοιμασμένοι να τηρούν όλα όσα αναφέρονται στο πρωτόκολλο αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να τους φιμώσουμε κιόλας!

Υ.Σ. Η σχετική παράγραφος στο πρωτόκολλο είναι: «Δεν επιτρέπεται οι θεατές να τραγουδούν ή να ζητωκραυγάζουν δυνατά, ομαδικά. Αυτό είναι σημαντικό καθότι κατά το δυνατό τραγούδι και ζητωκραύγασμα διασπείρονται σταγονίδια και ως εκ τούτου προκαλείται αυξημένος κίνδυνος τυχόν μετάδοσης του COVID-19».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πανίκος Κωνσταντίνου

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση