ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάποτε είχαμε κόσμο στα γήπεδα

Κάθε μερικά χρόνια λαμβάνουμε μέτρα για να διώχνουμε φιλάθλους χωρίς να μειώνεται το πρόβλημα της βίας

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Κάποτε, πριν πολλά χρόνια, οι φίλαθλοι όλων των ομάδων πήγαιναν σε όποιο γήπεδο ήθελαν και σε όποια κερκίδα ήθελαν.

Όμως, επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια φτιάξαμε νομοσχέδια κατά της βίας, όπου ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Έτσι, πριν από αρκετά χρόνια, φτάσαμε στο διαχωρισμό των φιλάθλων γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Όμως, επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια, φτιάξαμε νομοσχέδια κατά της βίας όπου ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Μετά, πριν μερικά χρόνια, είπαμε το σωστό θα ήταν, στους φιλοξενούμενους οπαδούς να δίνονται μόνο το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Όμως επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια φτιάξαμε νομοσχέδια κατά της βίας όπου ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Ύστερα, είπαμε να κάνουμε ταυτοποίηση οπαδών.

Όμως, επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια φτιάξαμε νομοσχέδια κατά της βίας όπου ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Κάποιοι, πρόσφατα, σκέφτηκαν την δημιουργία κάρτας οπαδού.

Όμως, επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια φτιάξαμε νομοσχέδια κατά της βίας όπου ο καθένας αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Σήμερα, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που ανησυχούσαν, αποφάσισαν πως το πρόβλημα είναι οι 600-700 οπαδοί που επιτρεπόταν να πάνε εκτός έδρας και σκέφτηκαν να απαγορεύσουν εντελώς τις μετακινήσεις.

Όμως, επειδή κατά καιρούς είχαμε επεισόδια χθες την Πέμπτη (18/01/24) στείλαμε ξανά στη βουλή τροποποίηση του νομοσχεδίου κατά της βίας όπου ο καθένας θα αναλάμβανε την ευθύνη που του αναλογούσε.

Αύριο, οι ομάδες ποδοσφαίρου θα ανησυχούν γιατί ο κόσμος έφυγε εντελώς από το γήπεδο. Πολύ απλά, επειδή έχει συνηθίσει στην καφετέρια με τους φίλους του.

Στο μέλλον, θα έχουμε συσκέψεις γιατί οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν έχουν κόσμο στις εξέδρες και ούτε μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια. Πολύ απλά, χιλιάδες φίλαθλοι ανακάλυψαν καλύτερης ποιότητας πρωταθλήματα και άλλου είδους ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο και δεν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση για το Κυπριακό «προϊόν».

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση