ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δυστυχώς» ο Θεοδώρου δεν είναι ξένος!

Τα λεφτά που ζητά η Ένωση όχι μόνο δεν είναι πολλά, αλλά πρόκειται για τιμή ευκαιρίας

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@24sports.com.cy

«Είναι πολλά τα λεφτά που ζητά η Ένωση» είναι μια φράση που κυριαρχεί στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κύπρου για την περίπτωση του Δημήτρη Θεοδώρου.

Αλήθεια; Και πόσα ζητάει; Λέγεται γύρω στις 250.000 ευρώ. Πω, πω, πω!

Και όλοι αυτοί οι ξένοι που έρχονται στο νησί, πόσο κοστίζουν στις ομάδες; Έχει κάποιος αναρωτηθεί; Όλα τα «φρούτα» για τα οποία πληρώνουμε και σε ένα χρόνο προσπαθούμε να γλιτώσουμε από τα συμβόλαια τους, τα προσμετρήσαμε ποτέ; Αναρωτώμαι! Και να ήταν μόνο αυτοί; Έχουμε και τον κατάλογο Β’ που δεν είναι λίγες ομάδες που πληρώνουν μεγαλύτερα συμβόλαια από όσα θα έπαιρνε ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης. Όταν φεύγουν ξεχνάμε πότε ήρθαν. Ήταν όμως για επένδυση, έτσι μας έλεγαν.

Ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Θεοδώρου, ταχύς, διεισδυτικός, αποτελεσματικός, με γερά πνευμόνια για να πιέζει ψηλά τους αντίπαλους επιθετικούς, πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική… τι να λέμε τώρα. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και δεύτερος επιθετικός. Στην πρώτη του χρονιά στην Α΄ κατηγορία έβαλε επτά γκολ σε 22 αγώνες. Ακραίος παίζει και δεύτερος επιθετικός, όχι σέντερ φορ.

Ο Γκακπέ, ο Κατσαράβα, ο Χαλένιους ο Πάβλοβιτς, ο Ντουρίς ο Χουράδο, ο Μποτεάκ, ο Ντε Βισνέντι, Τάμαρι, αρκετοί είναι επιθετικοί και κάποιοι άλλοι ακραίοι ή δεύτεροι επιθετικοί, με περισσότερη εμπειρία και με συμβόλαια μεγαλύτερα από όσο κοστίζει η μεταγραφή και το συμβόλαιο του Θεοδώρου, και σε που κάνουν πρωταθλητισμό έβαλαν λιγότερα γκολ.

Οι 250 χιλιάδες ευρώ που θέλει η Ένωση για τον Θεοδώρου, όχι μόνο δεν είναι πολλά είναι τιμή ευκαιρίας, απλώς δεν είναι ξένος!

constantinoup@24sports.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση