ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
04 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Ακιντόλα, Κβιλιτάϊα, Λούφτνερ, Νταουσβίλι

Στην παρούσα φάση το κορώνα - γράμματα για το ΑΠΟΕΛ είναι επικίνδυνη ατραπός

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Ακιντόλα, Κβιλιταϊα, Λούφτνερ, Νταουσβίλι…Τους θέλει όλους ο ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες αναφέρουν πως επέδειξε ενδιαφέρον. Τώρα αν αυτές οι πληροφορίες είναι «μούφα» είναι άλλο πράγμα. Αλλά καμιά φορά διαρρέονται πληροφορίες σκόπιμα, καμιά φορά ισχύουν. Αν ισχύουν είναι σαν να γυρίζει ο κόσμος ανάποδα. Και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφω. Μόλις χθες είχαμε Γενική Συνέλευση με κύριο αντικείμενο τα οικονομικά της εταιρείας. Σήμερα ο πρόεδρος του σωματείου αποκάλυψε ότι τη νέα σεζόν υπολογίζει πως το έλλειμα θα ανέλθει στα 5.5 εκ. ευρώ.

Τι στο καλό ισχύει δεν μπορώ να γνωρίζω.

Βρέθηκε επενδυτής που θα βοηθήσει, όπως αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης. Μπορεί να είναι και αυτό;

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ έχει πάρει φωτιά. Ακόμη και αν το ενδιαφέρον για όλους τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές, δεν μετατραπεί σε μεταγραφή, εντούτοις ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει κυρίαρχο ρόλο στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις.

Το ζητούμενο απ’ εδώ και μπρος είναι να πορευτεί χωρίς εσωστρέφεια. Αν μαζέψει και κόσμο στις εξέδρες θα είναι μπόνους. Αν επίσης μπορέσει έστω τον Κβιλιτάϊα να εγγράψει στο δυναμικό του θα είναι επιτυχία.

Αλλά και ο Ακιντόλα και ο Κβιλιτάϊα και ο Λούφτνερ και ο Νταουσβίλι, που όλοι τους έχουν συμβόλαιο και θα χρειαστείς κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ μόνο για να ελευθερωθούν. Πρόσθεσε και ένα εκατομμύριο και κάτι για το ετήσιο συμβόλαιο τους, τότε θα πρέπει να σκίσει το πλάνο που εκπόνησε ο Γιάννης Δημητρίου.

Αυτό που προέχει είναι ο ΑΠΟΕΛ να δημιουργήσει μια ομάδα, ισχυρή με την προοπτική να του βγουν δύο, τρεις Κύπριοι και δύο, τρεις ξένοι που θα τραβήξουν το κουπί και όταν μπει στις ράγες του πρωταθλητισμού τα υπόλοιπα θα γίνουν πιο εύκολα.

Αλλά στην παρούσα φάση το κορώνα, γράμματα είναι επικίνδυνη ατραπός. Ειδικά αυτή την περίοδο, που χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη για κάθε απόφαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πανίκος Κωνσταντίνου

Στα Τσιμέντα: Τελευταία Ενημέρωση