ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πρώτες αντιδράσεις στην κλήρωση

Δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους ημιτελικούς του κυπέλλου και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα Εθνικός Άχνας ή Απόλλων VS ΑΕΛ και Ομόνοια VS Νέα Σαλαμίνα ή Ανόρθωση.

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι εκπρόσωποι των ομάδων παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις για τη κλήρωση. Να σημειώσουμε πως εκπρόσωποι της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας δεν παρευρέθηκαν στη διαδικασία καθώς εκκρεμούν οι αγώνες τους με Απόλλωνα και Ανόρθωση που κρίνουν πρόκριση και έτσι δεν το θεώρησαν σωστό να είναι σήμερα στη κλήρωση.

Εκ μέρους της ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Γιαννέλης:

«Είμαστε στους ημιτελικούς για δεύτερη σερί χρονιά. Θα παίξουμε πάλι με τον Απόλλωνα. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Θα είναι δυο ντέρμπι και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να βρεθούμε στον τελικό».

Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Δεύτερη χρονιά που είμαστε με την ΑΕΛ στα ημιτελικά. Πριν όμως δούμε τον αγώνα με την ΑΕΛ πρέπει να περάσουμε απ’ τον Εθνικό Άχνας. Είδαμε τι έγινε την Κυριακή. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Αφού περάσουμε θα δούμε την ΑΕΛ και θα γίνουν μεγάλα παιχνίδια».

Εκ μέρους της Ομόνοιας μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου:

«Για εμάς όποιος αντίπαλος και να προέκυπτε στην κλήρωση η δυσκολία θα ήταν σε παρόμοια επίπεδα. Για να φθάσει μια ομάδα στους ημιτελικούς σημαίνει πως είναι καλή. Τόσο η Ανόρθωση όσο και η Νέα Σαλαμίνα έχουν τα δικά τους διαφορετικά χαρακτηριστικά που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Όταν μάθουμε τον αντίπαλο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο ΓΣΠ και θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε το βήμα και να περάσουμε στον τελικό μετά από χρόνια κάτι που το θέλουμε πάρα πολύ».

Εκ μέρους της Ανόρθωσης μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας:

«Ως γνωστό εμείς αγωνιζόμαστε αύριο με τη Νέα Σαλαμίνα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την απαιτούμενη αντίδραση. Δεν θα είναι εύκολο η Νέα Σαλαμίνα έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και θα έχει τον κόσμο της. Ελπίζουμε να γεμίσουμε και εμείς τη δική μας κερκίδα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να αγωνιστούμε με την Ομόνοια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση

X