ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλειδώνει η τετράδα του Κυπέλλου

Με δύο ματσάρες

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Με δύο αγώνες σήμερα ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου και θα «κλειδώσει» η τετράδα των ημιτελικών. Πιο συγκεκριμένα χτες Ομόνοια και Πάφος πήραν άνετες προκρίσεις επί ΑΕΖ και Νέας Σαλαμίνας αντίστοιχα και τώρα περιμένουν με ποιες άλλες δύο ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σήμερα υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά για τις τέσσερις ομάδες. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 19:00 η Ανόρθωση υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι που για την «Κυρία» δεν υπάρχει άλλη οδός πέραν από αυτή της πρόκρισης, καθώς θέλει να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο από το Κύπελλο. Από την άλλη η ήττα που δέχθηκε ο Άρης από την Ομόνοια και γενικότερα το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, κάνουν το σημερινό παιχνίδι να μοιάζει και για την «ελαφρά ταξιαρχία» μονόδρομος. Επομένως αναμένεται να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας που θα γίνει επίσης στις 19:00 ο Απόλλωνας υποδέχεται στο στάδιο «Άλφαμέγα» την ΑΕΚ σε ένα ματς που για τους «γαλάζιους» είναι «ζωή ή θάνατος». Ο Απόλλωνας για να σώσει τη χρονιά πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο και έτσι το σημερινό ματς είναι πέρα για πέρα σημαντικό. Αναφορικά με την ΑΕΚ, επίσης θέλει διάκριση μέσω του Κυπέλλου και οπωσδήποτε θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στη Λεμεσό. Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να βρίσκεται σε μία καλή βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, όμως θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και να πάρει την κούπα. Επομένως και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε να «πέφτουν» κορμιά για τη νίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση