ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπελλο: Μόνο με κοινό αίτημα... σε άλλη πόλη ο τελικός

Με αφορμή το ενδεχόμενο να έχουμε Άρης - Απόλλωνας στον τελικό

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια των ημιτελικών, με τον Άρη να κληρώνεται με την Ομόνοια και την Πάφο με τον Απόλλωνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο να έχουμε στον τελικό δυο ομάδες απ’ την ίδια πόλη και αναφερόμαστε στο γεγονός πως Απόλλωνας και Άρης δεν τέθηκαν αντιμέτωποι στους «4» του θεσμού. 

Μια συζήτηση λοιπόν που είναι φυσιολογικό να προκύπτει είναι όπως ο τελικός διεξαχθεί στο «Στάδιο Αλφαμέγα», σε περίπτωση βεβαίως όπου Άρης και Απόλλωνας αποκλείσουν τους αντιπάλους τους.

Σημειώνεται πως η προκήρυξη αναφέρει ότι ο τελικός θα γίνει στο ΓΣΠ και για να έχουμε την οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να προηγηθεί κοινό αίτημα και απ’ τις δυο ομάδες. Ακολούθως το αίτημα αυτό θα συζητηθεί από το Δ.Σ. της ΚΟΠ, το οποίο είναι εκείνο που θα πάρει την τελική απόφαση, κατά πόσο θα αλλάξει η προκήρυξη. Επιπρόσθετα, για να γίνει μια τέτοια αλλαγή είναι σημαντικό να υπάρξει και η σύμφωνος γνώμη της χορηγού εταιρείας (Coca-Cola). 

Από εκεί και πέρα, αν συμφέρει στους εν λόγω συλλόγους μια τέτοια διαφοροποίηση αποτελεί προφανώς μια συζήτηση που δεν είναι της ώρας και στην παρούσα φάση κρατάμε το ότι η προκήρυξη αλλάζει μόνο με τη σύμφωνο γνώμη όλων των εμπλεκόμενων.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση