ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι αντιδράσεις από την κλήρωση του Κυπέλλου

Οι δηλώσεις των ομάδων

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (16/02) στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας περιόδου 2023 -2024. 

Τα ζευγάρια:

Ανόρθωση-Άρης

Ομόνοια-ΑΕΖ

Νέα Σαλαμίνα-Πάφος FC

Απόλλων/ΑΕΛ-ΑΕΚ

Οι αντιδράσεις των ομάδων:

Για την Ανόρθωση ο Δημήτρης Χριστοφόρου: «Ο πρώτος στόχος ήταν ο αγώνας να γίνει στην έδρα μας και επιτεύχθηκε. Είναι δύσκολος αγώνας. Οι παραδόσεις όμως σπάνε και εξάλλου στο Παπαδόπουλος έχουν σπάσει πολύ πιο μεγάλες παραδόσεις».

Για τον Άρη ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης: «Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει άμεσα. Στόχος να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που χτίσαμε τα τελευταία δυο χρόνια παράδοση και θέλουμε να το συνεχίσουμε»

Για την Πάφος FC o Μιχάλης Κυριάκου: «Αγώνας κυπέλλου μονός ο οποίος κρύβει παγίδες. Θα προκριθεί αυτός που θα είναι πιο αποτελεσματικός. Θα είναι εντυπωσιακός αγώνας»

Για την Ομόνοια ο Ανδρέας Δημητρίου: «Είμαστε το φαβορί της κλήρωσης, αλλά το ότι δεν κερδίσαμε σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να μας κάνει να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι και δυνατοί σ’ αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και φέτος το κύπελλο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να περάσουμε στον επόμενο γύρο μαζί με τον κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε πολύ».

Για τη Νέα Σαλαμίνα ο Δημήτρης Λάζος: «Δύσκολη κλήρωση όμως είναι στο γήπεδο μας. Έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Έχουμε την πολυτέλεια να επικεντρωθούμε στο θεσμό του κυπέλλου και αυτό θα πράξουμε. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη ώστε η ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου».

Για την ΑΕΖ ο Νικόλας Κωνσταντίνου: «Κληρωθήκαμε με μια ιστορική, μεγάλη ομάδα. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι σε μια ομάδα που δεν ηττηθήκαμε στο πρωτάθλημα και αυτό θέλουμε να πράξουμε και στο κύπελλο».

 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση